pai nu este un nou "dulap"..din cate vad eu e acelasi de pe 4 mai , numai ca e mai slab ...cine stie o fi stresat ...oricum interesant ca acelasi peste e prins la distana de o saptamana pe un iaz asa mare ...felicitari pentru captura.
lucian76 scrie:pai nu este un nou "dulap"..din cate vad eu e acelasi de pe 4 mai , numai ca e mai slab ...cine stie o fi stresat ...oricum interesant ca acelasi peste e prins la distana de o saptamana pe un iaz asa mare ...felicitari pentru captura.
dar aproximativ aceeasi zona ,pentru ca turnul de apa este cam vis-a-vis fata cu buduroiul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Asta este filmul povestii pestelui lui cipica sau al polonezilor?
Parca polonezii erau cu 27.5kg si cand a ajuns la cipica avea 26.1?!? Sau asta de 26.5 este altul?
Buna seara!
acum m-am intors de pe balta, partida mea s-a terminat acum cateva ore, am prins destul de bine, exceptand superbul exemplar care acum este record personal. comentarii voi face in zilele urmatoare daca voi considera ca este cazul, numai ca datorita unor postari "invidioase" nici nu ar trebui sa mai scriu in topicul asta. nu meritati sa aflati povestea si nici sa pescuiti pe balta aia. sa nu va mai mirati cand sunteti refuzati in incercarea de a pescui pe acolo. detalii o sa dau totusi din respect pentru pescarii de pe forum
Multumesc pentru felicitari!
Este adevarata stirea urmatoare? am gasit-o ieri pe un alt site.
Nu imi apartine informatia doar am dat un copy-paste.
Subiectul curent Data postarii 14.05.11
Titlu: PONT -super balta!, Domeniu: Info
Taxa putin cam maricica, 120 lei / 12h / 4 lansete. Se retine orice cantitate de platica, caras si crap sub 5 kg.
Platica mare, caras peste greutatea de 1 kg iar crapul cu greutatea sub 5 kg, cu exceptia salontei (crapului oglinda),
il luati acasa pe tot. Cat puteti duce! Este balta cu cei mai multi si mai mari crapi din Romania...adica lacul
SARULESTI! Se pescuieste cu max 2 carlige pe fiecare lanseta. Este interzis pescuitul la bomba sau cu monturi fir de
par. Eu am fost ieri, 14.05.2011 si am pescuit de la ora 07:00 pana in jurul orei 15:30. Nu am luat crap, am avut doar o
ruptura, la fel si colegul meu, plus cateva trasaturi mai zdravene dar din diverse
motive am ratat! S`a luat crap pe
zonele cu apa mica. Noi ne`am incapatanat si am ramas pe apa
adanca. Se pescuieste pe platoul de la barajul Gurbanesti,
mai exact la capatul baltii din aval. Dupa iesirea din Sarulesti Sat, aveti indicatoare si nu puteti rata intrarea pe
balta! Este interzis pescuitul la rapitor. Intervalul deschis pescuitului este 06:00-18:00! Administratia este super OK
chiar daca mai tot timpul sta prin preajma la filaj. Respecti si vei fi respectat cu siguranta.
FIRE INTINSE TUTUROR!!!