inca 7-8 beri si am inspiratie
1.omuletul si-a prezentat clar cazul,produsele si ce ar mai fii,a fost transparent,ne-a explicat mai mult decat trebuia ce si cum s-a intamplat cu SBS
2.nu am vazut client multumit fata de vechiul SBS...e clar ca englezoii nu au inventat apa calda ci doar apa verde sa m..iasca prostimea din est pe cine stie ce dipuri baliverne.......asta trag concluzia din tot din ce am citit..nu am nimic cu des cum il cheama...nu am folosit nici produsele dansului nici ale ungurasului (care are o fata de om cinstit fata de englez...asta ca si paranteza
)
3.la prima iesire pe balta bag 1-200 de euro in produse SBS.,,daca prind le aprind lumanari..daca nu nu-i prima data dar nici nu mai cumpar..le urez vanzare buna si sanatate.....fata de englezi macar s-au obosit sa ne bage in seama
4.alata paranteza...din tot ce citesc pe site-urile noastre si engleze firma SBS data in judecata pentru incalcarea copyrightului este cea engleza...cea ce ma face sa cred ca ungurii au dreptate...ce-a fost inainte si cine e acest des taylor e fix p..la in fata legii..daca el avea dreptate el ii dadea in judecata pe unguri,nu invers...deci hai sa fim putin obiectivi...mai ales ca nu toti avem magazine si dispute legale cu ungurii (nu mai zic ca multi cumparam deja de ceva timp produse "zoltan" scris altfel, ale noastre, stiti voi de ce vorbesc...deci ungurii nu sunt asa nestioturi cum vor unii sa lase sa se inteleaga)
5.topicul asta ar trebui curatat de toate carcotelile,inclusiv ale mele si ar trebui postata doar adresa partenerilor din marile orase ale SBS pentru doritori.
Cu mare prietenie fata de Zoltan si cele 2 magazine aflate in litigiu cu el,Dumi Dima.