Vladut Mateianu scrie:Da, sunt asemanatoare cu Elite. Dar Magic-ul este de vis.....

Salutare acum ne-am intors de pe teren de la testare si acestea sint primele impresii pe care mi le-am facut despre Magicuri.Am ales un teren la marginea orasului pozitionat sa avem vintul din spate,si asta s-a vazut la distantele obtinute de toti participantii la test.
Am inceput testul cu un fir Gamakatsu G-line de 0,26 care s-a dovedit ca nu e o alegere prea grozava si un plumb de 4 oz,mulineta ,, copilu lu basia" Et 8000 pe care am ales-o pentru a scoate cit mai mult in evidenta caracteristicile lansetei si nu ale mulinetei.
Tibi Micu a fost primul la lansare (o sa-l vedeti in poze ce mic este) 138 masurati cu ruleta ,la inceput am facut o masuratoare cu balizare la 140 mt ca punct principal de referinta.A urmat Gabi Tilea 120mt recordul lui in acel moment,apoi eu din nou 138mt.Dupa ce ne-am incalzit si am reusit sa rup de doua ori,in spatele leaderului si montura s-a dus linistita linga o piata la vre-o 300 de metri mai in fata,am schimbat mulineta si firul pentru ca la socuri violente Et 8000 scoate niste peruci de toata frumusetea.
Dupe ce ne-am incalzit,am inceput sa trec cu Tibi linistit de 140 mt,cea mai lunga lansare a lui aproape 150 mt.Am incercat toate stilurile posibile de lansare de la aruncare peste cap(cea mai lunga a mea 161 mt) apoi OTG si pendul in care am avut si cea mai buna distanta 169mt.
Ce este foarte interesant ca si Gabi Tilea care avea probleme cu aruncatul la distanta ,dupa ce s-a obisnuit cu lanseta a reusit aruncari masurate de 135mt.Lanseta are o viteza pe virf incredibila dar ajuta foarte mult si aruncatorii mai putin experimentati printre noi am avut un amic care a reusit lansari de 130 mt ,despre care citea pe forumuri sa sint posibile.
Blancul are o rezerva de putere mare si folosirea a doua tipuri de inele ,cu doua picioare la plecare si cu un picior pe segmentul de virf ajuta lanseta enorm la atingerea de distante mari fara efort .Cu putin antrenament ,cred ca mai toti cei vor alege acest model vor putea pescui linistit la 130 mt avind chiar si montura instalata.Nu ascund ca am incercat sa rupem lanseta,pe care am controlat-o amanuntit la matisaje si partea de imbinare inainte de a incepe testul,dar sincer nu cred ca cineva va reusi performanta asta in viitorul prea apropiat.O sa postam si poze facute la test dupa ce baietii o sa descarce aparatele si vor incarca pozele pe comp.
Ca si calitate este un produs bun,se vede ca e proiectata de profesionisti si sper sa aiba successul pe care-l merita printre pescarii de la noi.