PROMOTIE JUMATATE DE PRET NOI-DEC 2012

http://www.snz.ro
Discutii, noutati, promotii si oferte din gama de nade si momeli Senzor Planet

Moderatori: Vladut Mateianu, SENZOR PLANET

Scrie răspuns
SENZOR PLANET
CS SENZOR

Re: PROMOTIE JUMATATE DE PRET NOI-DEC 2012

Mesaj de SENZOR PLANET »

produsele care sunt in stoc si disponibile ptr promotia 50% sunt in lincul urmator:

www.crapmania.ro/docs/stoc-snz.xls

andrei0001
Puncte: 0

Mesaj de andrei0001 »

la ce se refera " pachet x 5 buc " si care ar fi comanda minima ? multumesc

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

va rog sa ignorati "pachet x5 buc".

se poate comanda cate o bucata din fiecare.

nu exista comanda minima.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mixul Mister Crab va fi disponibil incepand de marti 20 noiembrie !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut Mateianu scrie:Mixul Mister Crab va fi disponibil incepand de marti 20 noiembrie !
Si saltelele de primire cand vin???

ps: aia pe care o ai folosito la Moara e de vanzare?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Buna ziua, am comandat de la magazinul online To..fi..ing 2 cutii de Robin red la 250g, 1 SPD si un extract de piper negru, care mi-au si fost livrate azi. Problema, pentru care va scriu acum, este ca unul dintre cutiile de Robin r. nu mi-a venit sigilata si inauntrul ei se gaseste un praf de culoare roscata si plin de cocoloase, diferit de cel obisnuit, de culoare rosu inchis din cealalta cutie.
E vorba de produs expirat sau doar de excrocherie pura? Spuneti-mi va rog, ca sa stiu ce sa fac pe viitor, sa nu mai cumpar de la totalfi..ing sau sa nu mai iau produse Senzor??
Partea a doua este ca si extractul de piper mi-a sosit desigilat si chiar cu capacul desfacut/taiat cu un briceag sau ceva.
A mai patit cineva la fel si care e garantia ca produsul/extractul nu e completat cu apa sau mai stiu eu cu ce??

darius123

Mesaj de darius123 »

Este si vina magazinului ca nu a verificat integritatea produselor, chiar daca produsele au fost livrate cu probleme de catre Senzor.Am mai patit sa cumpar bile mucegaite, cutii cu pop-uri lipsa,etc.Este problema celor de la Senzor cum isi respecta clientii, noi avem optiunea sa cumparam sau sa alegem o alte firma.Recunosc ca apreciez anumite produse Senzor pe care le am tot timpul cu mine la pescuit.Si eu am o comanda plasata la Total cu produse Senzor, care trebuie sa imi ajunga Luni si sper sa nu am probleme.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Si eu am luat planet impact solubile si s-au dovedit a fi tari.Am sesizat aici pe forum si a ramas ca in gara.Asa ca nu mai folosesc nada Senzor...fara suparare
Imagine

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

As dori si eu niste groundbait MHLM, dar la galeti. Se poate?

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

tecsi78 scrie:Buna ziua, am comandat de la magazinul online To..fi..ing 2 cutii de Robin red la 250g, 1 SPD si un extract de piper negru, care mi-au si fost livrate azi. Problema, pentru care va scriu acum, este ca unul dintre cutiile de Robin r. nu mi-a venit sigilata si inauntrul ei se gaseste un praf de culoare roscata si plin de cocoloase, diferit de cel obisnuit, de culoare rosu inchis din cealalta cutie.
E vorba de produs expirat sau doar de excrocherie pura? Spuneti-mi va rog, ca sa stiu ce sa fac pe viitor, sa nu mai cumpar de la totalfi..ing sau sa nu mai iau produse Senzor??
Partea a doua este ca si extractul de piper mi-a sosit desigilat si chiar cu capacul desfacut/taiat cu un briceag sau ceva.
A mai patit cineva la fel si care e garantia ca produsul/extractul nu e completat cu apa sau mai stiu eu cu ce??
Buna ziua,

foarte ciudat daca erau desigilate. in mod normal nu ar trebui. Va vom inlocui noi Robin Red-ul si uleiul esential. Daca sunteti din Bucuresti va asteptam la showroomul Senzor ptr inlocuire, iar daca nu, trimiteti-ne va rog pe adresa contact@senzor-team.ro un email cu adresa d-voastra de livrare si va vom trimite produsele prin curier.

Ne pare rau ptr problemele aparute, dar problema se va remedia.

Totalfishing este unul dintre cei mai mari distribuitori ai produselor Senzor si este de foarte mare incredere. Probabil la ambalare Robin Red-ul a prins un pic de umiditate iar apoi a fost desfacut de vreun client .. si astfel s-a ajuns la conditiile respective. Va recomandam cu incredere in continuare TotalFishing.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “SENZOR PLANET”