Haldorado Carp Master Pellet Pack

Moderator: sportweekend.ro

Avatar utilizator
sportweekend.ro
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 41
Membru din: Joi Noi 24, 2011 11:18

Haldorado Carp Master Pellet Pack

Mesaj de sportweekend.ro »

Carp Master Pellet Pack este o nada completa, dedicat pescarilor de crap care folosesc tehnicile moderne. În fiecare cutie se gasesc 3 produse diferite
1. Pelete (800 g) de diferite mărimi (2, 3 si 4 mm). Cele mai mici au un timp de dizolvare rapidă, dar păstrându-si forma initială. Cele de 4 mm (pelete halibut) datorită procentajului mare de ulei continut atrag pestii către zona nădită pe un timp îndelungat.
2. Lipici pentru pelete (100 g) - ajută la colarea peletelor din cutie
3. Pelet juice (100 ml) - un aditiv cu o aroma foarte puternică, densă, care îmbunătăteste puterea de atractie a peletelor. Va rămâne în zona de nădire, nu se ridică la suprafata apei. Nu dizolvă produsele PVA.

Utilizarea lor este foarte simpla:
Pasul 1. Vărsati continutul pachetului într-o găleată sau bac de nada.
Pasul 2. Amestecati bine toate ingredientele pana la omogenizare.
Pasul 3. Adăugati 300 - 400 ml apă
Pasul 4. Peletele în 15-30 minute absorb apa si se vor înmuia Rezulta o nada apetisanta pentru crap ce se poate mula în cosuletul năditor sau bulgării formati se pot arunca cu o prastie de putere potrivită. In apa rece (sub 16 grade Celsius) este recomandat a fi folosta Aroma CSL Tuning.

Disponibil in mai multe variante de arome: Crap Mare, Diamantul Negru, Peste Condimentat, Tuica si Miere, Demonul Rosu, Haiducul Unguresc.

Acum, la un pret bomba: 28.9 Ron, (in perioada 1-31 decembrie)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

senzor planet

Înapoi la “SPORT WEEKEND”