Foarte buna ideea, am sa o analizez bine...petre iulian scrie:concursuri la crap (lansete )se tot fac .....Un concurs la stationar pe cand ?
o balta ca Sulimanu cu ceva populari de caras-albitura poate sa devina raiul `unditarilor

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Foarte buna ideea, am sa o analizez bine...petre iulian scrie:concursuri la crap (lansete )se tot fac .....Un concurs la stationar pe cand ?
o balta ca Sulimanu cu ceva populari de caras-albitura poate sa devina raiul `unditarilor
Vladut stii bine ca eu sunt adeptul C&R la pescuit si adeptul reținerii la butoiul cu bereVladut Mateianu scrie:Multumesc nea Fane, asa va fi. Inca caut solutii, nu vreau sa se ajunga la faze de genul : vin 2 pescari, unul plateste C&R unul cu retinere 15 kg. Iar amandoi baga pestele prins in acelasi sac, al celui cu retinere....pycostef scrie:Dupa cum il stiu eu pe Vladut preturile pt C&R vor fi mai mult decat ok...
Asa ca sigur voi pastra varianta de abonamente 5 si 10 partide, dar nu vor fi preturi mari.... plus ca inainte as vrea sa cunosc (macar pe PM sau mail) persoana care se declara pescar C&R ... am destui ani de experienta in spate ca sa stiu daca chiar spune adevarul !
Cand o sa aiba incasarile celor de la mvalex1983 scrie:Salut Vladut, pe cand montati si voi niste camere pe balta, gen MV2, ca sa putem vedea si noi cum merge treaba pe acolo, ca poate ne vine cheful mai repede de pescuit.
Cum ne va permite vremea , cum vom definitiva amenajarea standurilor !FlorynC. scrie:Buna ziua ati terminat de amenajat standurile ca spuneati ca o sa fie ceva modificari la ele, eventual ceva poze ar fi bune sa vedem cum mai arata balta