Dupa discutiile de la targ insa, am observat ca 99% dintre pescari iubesc pescuitul catch & portbagaj....

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Da, pescuitul catch&portbagaj imbogatesc multi patroni de baltiVladut Mateianu scrie:O sa vedem....
Dupa discutiile de la targ insa, am observat ca 99% dintre pescari iubesc pescuitul catch & portbagaj....![]()
Multi ani ti-au trebuit sa observi asta...12?!Vladut Mateianu scrie:Sunt cativa ? Sunt 99% si crede-ma ca stiu ce vorbesc, este lumea mea de 12 ani...
Sa vedem cati pescari or sa vina pe balta...in functie de asta o sa-ti faci o parere si la fel si taxa. Daca faci o taxa 110 lei 5 kg si mai bagi si 2 tone de carasa si permiti retinerea ei intr-o anumita masura 70 % o s-o aleaga ! Inteleg ca incurajati pescuitul cr, dar...mai trebuie si un profitVladut Mateianu scrie:Sunt cativa ? Sunt 99% si crede-ma ca stiu ce vorbesc, este lumea mea de 12 ani....
Taxa ptr retinere nu va fi modesta de loc, eu stiu cel mai bine ce cheltuieli am si cat ma costa popularea...
Ori faci "cate o balta" pentru fiecare stil in parte. Sectoru' B numa' carcotasii C&R si sectoru' A saramuristii, grataragii si tigaierii.Ori te adresezi celor 300 de pescari c&r, ultra-pretentiosi si carcotasi, care "cer" investitii destul de mari si imediate, atat in stocul de peste cat si in amenajari .... ori miilor saramurishti, fericiti sa iasa la un pescuit (poate cu familia) la centrul de agrement
de la Sulimanu si sa vina (sigur
) cu un ciortan acasa
...Daca m-ai intreba, ti-as spune ca aleg varianta 2
pentru urmatorii 2-3 ani +
indoor fishing
![]()
Este doar inceputul Bogdane, urmeaza maine inca 2 tone de crap 2.2 -4 kg, joi inca 1500 kg 4-10 kg, 15 crapi intre 11 si 15 kg (suieni), 0 "piesa" sarita de 23 de kg, etc....herrr scrie:A inviat Sulimanu
Anul trecut dupa Cupa Overten din Octombrie imi luasem gandul de la balta, dupa ce echipa a fost pe primul loc aproape 24 de ore cu un ciortan de 1,86 kg...
Sambata la 6:00 am ajuns pe balta, la 7:30 aveam un 2,6 kg in sac. Am mai luat doi pe la 1 kg si unul la aproape 2 si am mai ratat vreo 4. A mancat dimineata pana pe la 10:00 si a inceput din nou dupa 15:00 cand batea mai bine soarele in malul de-vis a-vis (am stat pe 11). Momeala vie si boilies de .... porumb (ultima varianta dupa ce nu a vrut nici un fel de boilies). Distractie mare si la caras si oblete pentru copii.
Multumim Vladut, era pacat sa pierdem frumusete de balta.