Salut tuturor,
In sfarsit am am facut cont, ca trebuia neaparat sa scriu si io cate ceva.
Ca pescar, imi place pescuitul la feeder, nu sunt foarte experimentat (dar foarte entuziast) si merg la peste de cate ori am ocazia.
Am dat de pliantul de la Sulimanu intr-un magazin cu articole de pescuit si am fost convins de regulile stricte si de dotarea barului.
Normal ca in primul week-end, am luat tovarasul de pescuiala si am mers pe balta unde am fost intampinati de Nicu (pentru cunoscatori).
Nu stiu in ce ore au fost trasaturile dar pot sa zic asa:
1. La a 3-4 bere a colegului,el a scos un ciortan
2. la al 5 whisky (pentru mine) am scos si io un ciortan
3. Colegul Ursu termina a 7 bere cand a scos o salonta pe la 2.5 kg
4. Tot el se indrepta spre a 9-a haba de bere (da pe balta se serveste berea la halba) cand mai scoate o salonta frumoasa
5. dadeam "sah mat" la al 10-lea pahar de J&B, colegul Ursu facea pipi de la atatea beri, iar Nicu de la Sulimanu se odihnea ca facuse febra musculara dupa cate drumuri dupa bautura a trebuit sa faca, cand trage usor la un feeder (medium).
Trebuie sa zic , cu acel feeder nu prinsesem niciodata captura (doar ciortanica si caras) si nu stiam cum se comporta. Ideea e ca dupa un dril ce mie mi s-a parut ca a durat 3 luni, am scos o printesa de rasa crap romanesc, de 6.9 KG
Cand m-am oprit din tremurat, am facut si cateva poze, dar nu reusesc (inca) se le uploadez ca primesc tot felul de mesaje :
Imaginea trebuie să fie de cel puţin 0 pixeli lăţime, 0 pixeli înălţime şi cel mult 950 pixeli lăţime şi 900 pixeli înălţime. Imaginea trimisă are lăţimea de 960 pixeli şi înălţimea de 540 pixeli.
In sfarsit, ii dau io de cap si tot le urc pe site
Momelile le-am luat de la ei, bautura de la ei, saltea si spray dezinfectant de la ei, pestele l-am luat de la ei si mahmureala a doua zi tot de la ei.
Nu pup in fund pe nimeni si nici reclama nu fac, dar la balta mai vin de cate ori am ocazia (deja am mai facut rezervare pentru 2 partide), si daca nu vin la peste, macar vin la o bere in aer liber si curat.
Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie

.
Alex H