Va multumesc !

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Standul 16 nu are casuta, standul 7 este ok, dar sa le plantezi in malul opus, sub niste pomi....Filip Mihai scrie:Buna seara, am de gand sa merg si eu weekendul viitor la o partida de 24H + cabanuta, a fost cineva in ultima perioada, ceva detalii despre partida ? nada, momeli ?
Va multumesc !
De plantat nu stiu daca am cu ce, dar sigur ajung cu cativa bulgari sub copaci, ca nada nu pot sa folosesc groundbait de la mg sau senzor una facuta cu squid/libelule/apa rece si una cu capsuna sa incerc 2 lansete cu dulce si 2 cu squid ? Pasta am doar de capsuna, ar trebui alta aroma?Vladut Mateianu scrie:Standul 16 nu are casuta, standul 7 este ok, dar sa le plantezi in malul opus, sub niste pomi....Filip Mihai scrie:Buna seara, am de gand sa merg si eu weekendul viitor la o partida de 24H + cabanuta, a fost cineva in ultima perioada, ceva detalii despre partida ? nada, momeli ?
Va multumesc !
Obligatoriu naditor cu Amix (Capsuna, Ttx, Squid) si la carlig porumb sau boilies mic in pasta !
Cel mai bine insa ar fi sa-l suni pe Nicu, cum a scris si colegul de mai sus ! 0760.444.333