Sambata se anunta 17 grade, casutele sunt pregatite de oaspeti !

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Vladut Mateianu scrie:O sa postez vineri pozele, in aceste momente casutele sunt in plin proces de renovare !Maine vor fi gata 100% !
Standurile inca nu sunt demarcate, se lucreaza la ele ! Deschiderea oficiala va fi pe 1 aprilie...
"sa ma pot compara si eu cu MV2, probabil balta cu cea mai mare densitate de crap mare din Romania"Vladut Mateianu scrie:Multumesc Victorashe, am avut profesori buni...Poate, dupa cativa ani de munca pe balta, !
ADEVARAT!petcuvictor scrie:"sa ma pot compara si eu cu MV2, probabil balta cu cea mai mare densitate de crap mare din Romania"Vladut Mateianu scrie:Multumesc Victorashe, am avut profesori buni...Poate, dupa cativa ani de munca pe balta, !
VLADUTE SA-TI AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA REALIZEZI CEEA CE TI-AI PROPUS !!!
M.V.2, in momentul de fata cred ca este lacul ce cea mai mare densitate de CRAP/HA din ROMANIA !!!
P.S. Densitate de CRAP/HA (nu ciortan ) !!!!!!!!!!
Pana se pun poze mai acutale, ptr. cei care nu cunosc balta, se pot viziona pozele de la Cupa Party 2013 -> http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 23397.htmlpopescu59 scrie:Pentru cei care nu au fost pe acesta balta nu se pot pune ceva poze cu locatia ?