Castiga un abonament la Tancabesti in anul 2014 pe Carpbook

http://www.tancabesti.ro

Moderator: Lukyan

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Lukyan
pescar de competitie
Mesaje: 1106
Membru din: Sâm Feb 12, 2005 14:49
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Castiga un abonament la Tancabesti in anul 2014 pe Carpbook

Mesaj de Lukyan »

Imagine

REGULAMENT

Concursul se desfasoara in 2 etape.

Etapa 1 (25 martie – 30 noiembrie 2013).


Castiga un abonament la Tancabesti in anul 2014 pe CarpbookDoar primii 10 clasati se califica pentru etapa finala. Clasamentul se actualizeaza live si este aici: http://www.crapmania.ro/carpbook/concur ... ularitate/

In acest clasament, numarul de puncte al fiecaruia este medie ponderata intre pozitiile de la Popularitate, respectiv Aprecieri.

Ponderea Popularitatii este de 80%, iar a Aprecierilor este de 20%.

In caz ca 2 sau mai multi utilizatori se vor afla pe 30 noiembrie la egalitate de puncte pe locul 10, atunci diferenta va fi facuta de numarul de LIKE uri FACEBOOK din pagina de prezentare.

Numarul din coloana popularitate este dat de numarul de vizitatori unici ai paginii de prezentare a fiecarui utilizator. Deci, indiferent de cate ori viziteaza un utilizator o pagina de profil, vizita sa va fi numarata o singura data.

Numarul de aprecieri este dat de numarul de LIKE uri CARPBOOK (deci nu FACEBOOK) pe care pescarul le-a primit la albume, videoclipuri etc.

Deci se aduna toate like urile utilizatorului din toate fotografiile sale, toate videoclipurile, partidele de pescuit etc. Deci cu cat mai multe fotografii aveti, cu atat sansele de a primii like uri cresc.

ATENTIE:

Probabil unii utilizatori vor observa ca numarul de aprecieri din clasament este mai mic decat numarul din pagina de prezentare. Scenariul este perfect posibil, deoarece in concurs se iau in considerare doar like urile venite din partea utilizatorilor cu activitate pe Carpbook si care au popularitate cel putin 50.

De asemenea, ne uitam si la ip-uri, iar un like venit de la un user care a mai intrat de pe aclasi ip cu dvs nu se numara, chiar daca userul respectiv are popularitate peste 50, are fotografii, comentarii, videoclipuri.

Toate aceste masuri le luam, bineinteles, pentru a descuraja aparitia clonelor care sa dea like-uri.

Etapa a II-a – Finala (1 decembrie – 24 decembrie 2013)


Vom face o noua pagina pentru cei 10 calificati in finala (un nou clasament) cu cate un buton de votare in dreptul fiecaruia dintre ei.

Doar membrii activi Carpbook si cu popularitate de cel putin 100 vor avea drept de vot. Fiecare membru activ va putea vota maxim 3 finalisti. Deci, in finala va conta cat de bine cei calificati si-au sudat relatiile de prietenie in cursul anului cu ceilalti membri de pe Carpbook.

Noi sfatuim pe cei care vor vota sa acorde votul pe baza continutului pe care finalistii l-au adaugat pe Carpbook de-a lungul anului (de ex. cat de utile v-au fost informatiile despre balti pe care le-a adaugat, sau partidele de pescuit pe care le-a facut etc). Dar, probabil ca va fi mai mult o finala a simpatiilor.

Oricum , mai mult ca sigur va fi un concurs disputat, cu multe rasturnari de situatie.

Scopul concursului este de a mari comunitatea si activitatea de pe Carpbook, precum si de a intensifica relatiile de prietenie dintre pescari.

Vom reveni cu mai multe ponturi despre cum va puteti creste popularitatea, dar cel mai bun dintre ponturi vi-l dau pe acum: “Cu cat veti avea mai multa activitate pe Carpbook http://www.crapmania.ro/carpbook(fotografii, partide de pescuit, comentarii) cu atat popularitatea si nr de aprecieri vor creste”.

Toti cei 10 finalisti vor primii premii din partea sponsorilor. Valoarea premiilor este de 10 000 lei

Inregistreaza-te acum pe Carpbook si intra in SUPER CONCURSUL NOSTRU. Click aici : http://www.crapmania.ro/carpbook/inregistrare/

NOTA: Crapmania.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulile acestui concurs daca anumite imprejurari o vor impune.

Multumim sponsorilor acestui concurs:

Two Lakes Two Brothers – http://www.tancabesti.ro
Senzor Planet – http://www.snz.ro
Claumar Pescar – http://www.ffb.ro
Pro Detailing – http://www.pro-detailing.ro
Crapmania.ro – http://www.crapmania.ro
PescuitulPentruToti – http://www.pescuitulpentrutoti.com

Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “TANCABESTI”