Salut,
Incerc sa iau legatura la numerele de telefon de pe site insa nu raspunde nimeni. Ma intereseaza sa cumpar cateva mulinete insa as vrea cateva pareri sincere de la cei care au folosit asa ceva, este vorba de Anaconda Distance Carp 8000, ma intereseaza cum aseaza firul pe tambur si cat sunt de rezistente.
Multumesc.
1. Picioare 2 buc. de 36 cm pentru Anaconda Jungle Stretcher DACĂ SE GĂSESC SAU DACĂ SE POT COMANDA DE LA PRODUCĂTOR, ORI, DACĂ SE POT ADUCE CA PIESE DE SCHIMB, NOI SAU UTILIZATE?
2. Umbrela brolly Anaconda BaseCamp MST10000 300 lei reconditionat(250x170x125 cm) STOC?
3. Rod pod Anaconda Scepter Pod inox 3-> 4 poziții 300 lei STOC?
4. Ce model este salteaua Anaconda gonflabila de pe site și ce dimensiuni are?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
Salutare,
Am comandat si primit cortul Anaconda Dawn Braker II. L-am intins, arata f bine, fara defecte. O intrebare as avea. Cuiele de cort asa ar trebui sa fie livrate in buzunarul husei sau ar trebui sa aiba husa lor? Stiu ca vorbim de un produs reconditionat/SH dar am zis sa intreb. Multumesc frumos!
Sper sa prind si transportul cu sacii de dormit. Irinel, spuneai ceva de un transport la mijloc de februarie?