0,45...kg inseamna aprox o juma` de kil. Daca imi iau Balistele inseamna ca pot arunca cu 1,8 kg?geluiasi scrie:raspunsul corect este 1 lbs= 0.4535924 Kg

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
0,45...kg inseamna aprox o juma` de kil. Daca imi iau Balistele inseamna ca pot arunca cu 1,8 kg?geluiasi scrie:raspunsul corect este 1 lbs= 0.4535924 Kg
...poate ne "luminezi" si ne dai si ceva formule de calcul, ca vad ca esti "baiat dastept".....pharaoh scrie:ce legatura are TC-ul cu puterea de aruncare?
Testul curve are o directa legatura cu puterea de aruncare. Daca dintr-un unghi de 90 de grade care este generat de greutatea incarcata nu-ti rupi lanseta atunci poti foarte usor sa arunci si cu ea. Bineinteles va trebui sa ti cont si de efectul de resort care i se imprima in momentul manevrarii aruncarii.pharaoh scrie:ce legatura are TC-ul cu puterea de aruncare?
.pharaoh scrie:Am mai incercat sa luminez pe cineva putin mai sus si m-am ales cu jigniri gratuite. Asa ca ...nu, multumesc.
Scuza-ma! Zambaccian era cu uncia.miyagi scrie:Testul curve are o directa legatura cu puterea de aruncare. Daca dintr-un unghi de 90 de grade care este generat de greutatea incarcata nu-ti rupi lanseta atunci poti foarte usor sa arunci si cu ea. Bineinteles va trebui sa ti cont si de efectul de resort care i se imprima in momentul manevrarii aruncarii.pharaoh scrie:ce legatura are TC-ul cu puterea de aruncare?
Altfel! eu facusem o gluma care nu ti-a fost adresata. Trebuie sa sti de gluma,nu? De jignit nu te-a jignit nimeni insa ai dat un raspuns ambiguu.