ABORDARE CONCURS DARVARI

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

ABORDARE CONCURS DARVARI

Mesaj de Vladut Mateianu »

1. Pe ce loc ati dori sa picati ?
2.Cu ce momeala veti pescui ?(daca nu-i secret !!!)
3.Unde credeti ca se va castiga ?
4.Cum abordati concursul. Ma refer la tactica.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

1. Imi doresc sa cad in primavara asta unde am cazut in toamna trecuta . In speta - in stinga de ferma in golf .
2. boilies Senzor ( nu iti fac curte dar asta e realitatea ! )
3. undeva sub sat sau in golful asta - in conditiile in care balta nu va mai fi afectata de cresteri sau scaderi rapide de nivel de apa . In acest caz dracu stie !
4. cu rabdare , optimism si mult tutun :lol:

PS - sunt bune astfel de sondaje pentru ca iese la lumina si intelege si publicul , ca majoritatea baltilor au locuri foarte bune si locuri foarte proaste , care se schimba dupa anotimpuri si tempertatura apei ! Diferenta o face pestele din fata ta si la locuri egale vorbim despre nada , experienta , priceperea , etc . In 99 % din cazuri sunt hotaritoare pentru ce echipe ai in jur , dar nu sunt determinante pentru concursul in general . Altfel , in opinia mea , poti sa fii tata lui Paisley , nepot de mama dupa Grabmayer , var primar cu Briggs , samd - pe un loc prost nu poti face mai mult decit sa iesi in prima jumatate de clasament sau sa iei locul 1 pe sectorul tau , cu premii in produse de care in general nu ai nevoie :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

1. ma abtin... la tancabesti mi-am dorit MULT P2 sau P4 si uite ce-a iesit. asa ca, ce-o vrea Dumnezeu...
2. boiliesuri pe aroma de fructe. capsuna, banana... inca nu stiu. aici hotaraste sandel. si probabil porumb :? mai vorbim luni.
3. pe locul unde o sa pescuim noi :lol: 8) glumesc, probabil undeva sub sat
4. idem val (se vede si de mai sus). tactica o stabilim pe balta.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

As vrea sa pic pe un loc bun, normal, dar cine sti ce-mi va oferi soarta ?!? Oricum la gunoi e super, iar pe malul de vis a vis nu mi-ar displace cu toate ca mai sunt multe locuri bune...

Momeala e intr-adevar TOP SECRET :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Se va castiga sigur pe un loc bun unde va pica un pescar bun...poate pe malul celalalt in Y, cine stie?

Concursul il abordez cu gandul de-a castiga (poate experienta) iar tactica...ce sa zic, nu stiu daca as dezvalui-o nici dupa concurs,dar inainte :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mirceaef

Re: ABORDARE CONCURS DARVARI

Mesaj de mirceaef »

Vladut Mateianu scrie:1. Pe ce loc ati dori sa picati ?
1. stand 37;
2. Coco's hand made secret recipe :D ;
3. in zona 35-40; interesanta ideea lui nea Cornel cu Y-ul si sincer vorbind mi-ar place sa se castige oriunde altundeva decat sub sat sau balegar.
4. cu o Stella rece. face bine la psihic. Din punctul meu de vedere, Darvari seamana putin cu magazinul Victoria :D ai mai multe balti intr-una singura. In functie de balta in care picam alegem si strategia de concurs. Sau daca n-avem nici una, ne prefacem ca avem una beton :lol:
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

1. locurile 35, 36 (in golful de langa casa) pentru ca sa pot sa-i demonstrez lui nea victor ca 34 de echipe (standurile 1 - 34) au venit de pomana la concurs!!!
2. porumb, seminte, method mix si, bineinteles, boilies. squid & octopus
3. in golful despre care am vorbit la intrebarea 1., sub sat sau vizavi de sat.
4. ca de obicei. tare.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Se pare ca e mare bataie pe golful ala dorit de mine . Cred ca trebuie sa treceti pe Bibilie ca sa prindeti asa ceva ! Mai lasati dracu bautura si fetele cu macar 2 saptamini inainte , duceti sculele la molifta , tineti post negru 2 zile inainte de tragerea la sorti - si poate , poate ...:lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Locurile de la baraj vad ca nu le baga nimeni in seama ,sar putea sa vina ANDREEA MARIN BANICA cu emisiunea pe la voi

V-AS RUGA SA LUATI IN CONSIDERARE CASUTA 4 ,CASUTA 5 ,STATIA MICA ,CASUTA 7
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nea Victore, da' mata daca ai participa, cum ai raspunde la cele 4 intrebari ?
:D :D :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1 CASUTA 4 ,STATIA MICA ,CASUTA 5 ,LOCUL 34,LOCUL DE LANGA GARD ,LOCUL 37 ,LOCUL UNDE A PESCUIT NAE IN PRIMAVARA ,LOCUL DE LA INSULA ,LOCUL LUI SOLOMON DIN TOAMNA ,SI ORICARE DINTRE LOCURILE 58-66
2 MONSTER PURSUIT PLUS S MIX ALL SEASON SI AROMA DE STING SI MONSTER PURSUIT PLUS SQUID EEES[CANTITATILE DUBLE FATA DE CAT LE RECOMANDA NASH ,IAR CA NADA DE REZERVA SQUID OCTOPUSS [SOLAR ]SI CLUB MIX[SOLAR ],IAR CA AROMA SI ATRACT LIVER ELITE ,SALMON ELITE ,[NUTRABAITS ]CAVIAR UCS [NUTRABAITS ]FRESH SMOKED SALMON [SOLAR ]SQUID OCTOPUS KOY REAR [SOLAR]
3 UNUL DIN LOCURILEPE CARE LE-AM ENUMERAT MAI SUS
4 AVAND IN VEDERE DENSITATEA FOARTE MARE DE PESTE INTRE 4 SI 5 KG ,A-SI INCEPE CU O NADIRE MASIVA NUMAI CU BILE ,SI IN FUNCTIE DE TRASATURI A-SI NADI DIN CE IN CE MAI MULT .PE ORICARE DIN LOCURILE ENUMERATE DE MINE A-SI FOLOSI MINIM 40 KG DE BILE ,FARA NICI UN FEL DE SEMINTE ,DIPUITA TOATA NADA [DAR NU IN EXCES ,DOAR PUTIN PARFUMATA ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”