Abordare concurs Tancabesti

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

sandu p
Puncte: 0

Mesaj de sandu p »

la aceasta competitie nu vor exista pierzatori ci numai castigatori,ca unii se vor alege cu premii...
cred ca experienta va fi asul din maneca la acest concurs ...si perseverenta!...
premiul cel mare-l va lua cel mai mare pescar,e favoritul meu!...
CARP IS NOT CRAP.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1 -locul
2 -locul
3 -locul

Mi-ar placea sa pescuiesc unde a fost Maty sau Stavarache anul trecut in primavara

Favoritii mei sunt 1 -SPRITUL LUI CATALIN
2 -GRATARUL LUI CORNEL ROSIORU
3 -RUNNERUL LUI PANGICA
4 -FETELE LUI JUJAC
5 -PALINCA LUI CRISTI MITREA
6 -SARMALELE LUI CRISTI MAYER
DAR CEL MAI MARE FAVORIT ESTE ''INDISCUTABIL''OMUL CARE A CASTIGAT ABSOLUT TOATE EDITIILE DE PANA ACUM ,CAT SI CELE DIN URMATORII 105 ANI.............ANDREI VLADEANU
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

caterinca proasta, ca de obicei...
eu am nominalizat ca favorit pe sever grosu, omul care a castigat in cariera un concurs pe tancabesti.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Participa si SEVER GROSU LA ACEST CONCURS :?: pentru ca pe lista de participanti nu este :?:

ps .si Andrei Vladeanu a castigat niste bani la Tancabesti ,asa ca vezi de unde pleaca aceasta caterinca :twisted: :twisted:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Vladut,
imi pare rau, nu prea pot sa-mi dau cu presupusul prea mult, eu fiind mai la inceput cu concursurile astea de la Tincabesti, si stii ca nici nu prea as fi venit. Motivele le stii f bine :cry: Asa ca mai bine, pina una-alta, ciocul mic ! :lol:

Jujak

Mesaj de Jujak »

oanavictor scrie:1 -locul
2 -locul
3 - ABSOLUT TOATE EDITIILE DE PANA ACUM ,CAT SI CELE DIN URMATORII 105 ANI.............ANDREI VLADEANU
Ca bine zici nea Victore ........ LOCUL SI FETELE .....................ia tot .............. :D

andrei vladeanu
Veteran

andrei vladeanu scrie:1. si 2. locul este important in sensul ca exista cateva locuri pe care nu se va castiga crapmania nici cand va ajunge la editia 105 si va fi condusa de nepotii lui andrei parfene... in rest, cristi maier a demonstrat anul trecut ca se poate castiga si pe pontonul 4, un loc anonim pana atunci.
3. favorit indiscutabil: sever grosu
la primul punct am nimerit-o
la cel de-al doilea trebuie sa recunosc ca am dat-o in bara. favoritul meu a prins 3 kg...
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Val Pangica jr scrie:Conteza locul in masura in care cade si o echipa buna pe un loc bun sa stie sa-l exploateze ca lumea . Concursul e lung , vremea e de cacat , samd - iti trebuie ceva experienta sa duci un loc bun la capat cu succes . O sa vedem ce si cum saptamina viitoare .
Am avut dreptate . Echipe bune CU EXPERIENTA , pe un loc bun - s-a vazut pe podium ( Maty , Nae , Tata Nitzu ) . De fapt se stia de miercuri cum sta treaba si cine se va bate pentru podium . Surpriza a venit de la "capriori" Bogdanel si Mircea F - care pe un loc rar pescuit s-au dus EXCELENT in primele 3 zile si au terminat mai slabut , prinzind totusi un podium mai mult decit meritoriu tinind cont de ce echipe au avut pe locul 1 si 2 si ce echipe au lasat in spate .
Val Pangica scrie: Loc favorit - pontonul 2 , La Vernescu , Botul lui Gorgan , dupa pontonul 0 , etc
Pontonul 2- nu s-a prezentat la concurs !
Botul lui Gorgan - locul 2
Dupa pontonul 0 - locul 3
La Vernescu am gresit putin - dar cine stia ca o sa fie Coco si Pork in zii mare ! :lol: :lol: :lol:
Val Pangica scrie: Stiu in schimb citeva pe care nu mi-as dori sa cad , dar nu dezvolt ca sigur cad pe ele :lol: :lol:
Pentru cei care nu stiu , am facut o partida de pescuit pe acest stand 27 - erau de fata si Andrei , Cornel Acqua , Adi B , Adi Dulau . In 36 ore nu am prins nici un peste . In schimb Andrei care dadea mai in dreapta de locul lui Maty a fost singurul care a luat peste . De aceea nu o sa-mi mai exprim niciodata parerea despre locuri bune sau proaste ca sigur ma duc la alea proaste :lol: :lol:
Val Pangica scrie: Favoriti - Senzor , Tata Nitzu , Maty & Nae , Yamaha & Rosioru , Vali Vesa & Sandu Calina , Cristi Maier & Gabi Grigore , Tomi Daniel & Antonescu Dorin , Radu Badica & Mitzanu , Razvan Negreanu - Coco .
Senzor - locul 5
Tata Nitzu - locul 2
Maty & Nae - locul 1
Radu Badica & Mitzanu - locul 6
Vesa & Calina - locul 9
Cristi Maier & Nae Grigore - locul 7

Hai ca am prins 6 echipe din primele 10 !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

2 -locul
3 -locul

Mi-ar placea sa pescuiesc unde a fost Maty sau Stavarache anul trecut in primavara

3 -RUNNERUL LUI PANGICA
4 -FETELE LUI JUJAC
DAR CEL MAI MARE FAVORIT ESTE ''INDISCUTABIL''OMUL CARE A CASTIGAT ABSOLUT TOATE EDITIILE DE PANA ACUM ,CAT SI CELE DIN URMATORII 105 ANI.............ANDREI VLADEANU

Dupa cum se vede am avut dreptate cu privire la locul in care mi-ar fi placut sa pescuiesc 'STAVARACHE -VLADEANU 'DAR AM GRESIT IN PRIVINTA FAVORITULUI NETINAND CONT CA IN PESCUIT EXISTA SI OAMENI FARA PACATE [MATY si NITU ]

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
2 -locul
3 -locul

3 -RUNNERUL LUI PANGICA
4 -FETELE LUI JUJAC

Dupa cum se vede am avut dreptate cu privire la locul in care mi-ar fi placut sa pescuiesc 'STAVARACHE -VLADEANU 'DAR AM GRESIT IN PRIVINTA FAVORITULUI NETINAND CONT CA IN PESCUIT EXISTA SI OAMENI FARA PACATE [MATY si NITU ]

recunosc ca sunt un pacatos :( , dar nu am inteles de ce ai avut dreptate cu locul pe care ai fi vrut sa pescuiesti, nea victore?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”