Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
la primul punct am nimerit-oandrei vladeanu scrie:1. si 2. locul este important in sensul ca exista cateva locuri pe care nu se va castiga crapmania nici cand va ajunge la editia 105 si va fi condusa de nepotii lui andrei parfene... in rest, cristi maier a demonstrat anul trecut ca se poate castiga si pe pontonul 4, un loc anonim pana atunci.
3. favorit indiscutabil: sever grosu
Am avut dreptate . Echipe bune CU EXPERIENTA , pe un loc bun - s-a vazut pe podium ( Maty , Nae , Tata Nitzu ) . De fapt se stia de miercuri cum sta treaba si cine se va bate pentru podium . Surpriza a venit de la "capriori" Bogdanel si Mircea F - care pe un loc rar pescuit s-au dus EXCELENT in primele 3 zile si au terminat mai slabut , prinzind totusi un podium mai mult decit meritoriu tinind cont de ce echipe au avut pe locul 1 si 2 si ce echipe au lasat in spate .Val Pangica jr scrie:Conteza locul in masura in care cade si o echipa buna pe un loc bun sa stie sa-l exploateze ca lumea . Concursul e lung , vremea e de cacat , samd - iti trebuie ceva experienta sa duci un loc bun la capat cu succes . O sa vedem ce si cum saptamina viitoare .
Pontonul 2- nu s-a prezentat la concurs !Val Pangica scrie: Loc favorit - pontonul 2 , La Vernescu , Botul lui Gorgan , dupa pontonul 0 , etc
Pentru cei care nu stiu , am facut o partida de pescuit pe acest stand 27 - erau de fata si Andrei , Cornel Acqua , Adi B , Adi Dulau . In 36 ore nu am prins nici un peste . In schimb Andrei care dadea mai in dreapta de locul lui Maty a fost singurul care a luat peste . De aceea nu o sa-mi mai exprim niciodata parerea despre locuri bune sau proaste ca sigur ma duc la alea proasteVal Pangica scrie: Stiu in schimb citeva pe care nu mi-as dori sa cad , dar nu dezvolt ca sigur cad pe ele![]()
![]()
Senzor - locul 5Val Pangica scrie: Favoriti - Senzor , Tata Nitzu , Maty & Nae , Yamaha & Rosioru , Vali Vesa & Sandu Calina , Cristi Maier & Gabi Grigore , Tomi Daniel & Antonescu Dorin , Radu Badica & Mitzanu , Razvan Negreanu - Coco .
oanavictor scrie:1 -locul
2 -locul
3 -locul
Mi-ar placea sa pescuiesc unde a fost Maty sau Stavarache anul trecut in primavara
Favoritii mei sunt 1 -SPRITUL LUI CATALIN
2 -GRATARUL LUI CORNEL ROSIORU
3 -RUNNERUL LUI PANGICA
4 -FETELE LUI JUJAC
5 -PALINCA LUI CRISTI MITREA
6 -SARMALELE LUI CRISTI MAYER
DAR CEL MAI MARE FAVORIT ESTE ''INDISCUTABIL''OMUL CARE A CASTIGAT ABSOLUT TOATE EDITIILE DE PANA ACUM ,CAT SI CELE DIN URMATORII 105 ANI.............ANDREI VLADEANU
oanavictor scrie:oanavictor scrie:1 -locul
2 -locul
3 -locul
Mi-ar placea sa pescuiesc unde a fost Maty sau Stavarache anul trecut in primavara
Favoritii mei sunt 1 -SPRITUL LUI CATALIN
2 -GRATARUL LUI CORNEL ROSIORU
3 -RUNNERUL LUI PANGICA
4 -FETELE LUI JUJAC
5 -PALINCA LUI CRISTI MITREA
6 -SARMALELE LUI CRISTI MAYER
DAR CEL MAI MARE FAVORIT ESTE ''INDISCUTABIL''OMUL CARE A CASTIGAT ABSOLUT TOATE EDITIILE DE PANA ACUM ,CAT SI CELE DIN URMATORII 105 ANI.............ANDREI VLADEANU
Dupa cum se vede am avut dreptate cu privire la locul in care mi-ar fi placut sa pescuiesc 'STAVARACHE -VLADEANU 'DAR AM GRESIT IN PRIVINTA FAVORITULUI NETINAND CONT CA IN PESCUIT EXISTA SI OAMENI FARA PACATE [MATY si NITU ]