abordare partida...

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

serbtudor

abordare partida...

Mesaj de serbtudor »

plec la pescuit..cam 4-5 nopti..undeva la Lunca...din cate stiu o balta pe care nu s-a prea pescuit pe boilies...m-am gandit sa fac 2 paturi de nada..unu pe boilies solubile,tari(squid octopus sbs sau club mix solar) si pelete csl...si un al doilea pat de nada pe porumb cu seminte...pb e ca inca nu sunt hotarat cu ce boilesuri sa nadesc...si nici ce seminte sa mai folosesc in afara de canepa..asa ca astept sfaturi,pareri..si orice propunere care are legatura cu subiectul!(mai ales cam ce cantiati de nada sa folosesc,ce bile ati alege voi...si asa mai departe)

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

aaa...si am uitat...pe ce arome ati merge la pregatit porumbul! :D

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

28 de vizualizari si nmk...hadeti,va rog...curaj

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

daca injuram pe cineva...era plin de raspunsuri...

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

serbtudor scrie:daca injuram pe cineva...era plin de raspunsuri...
Sau pur si simplu nimeni nu cunoaste balta si ce pesti mai are pe langa crap - daca are si crap.
Personal n-am mai fost la Lunca de cand a fost luata de Bitner&Co.

Dar daca nu s-a mai pescuit la boilies eu asi incerca un pat de seminte (porumb+canepa, fierte) fara alte arome+pelete sau solubile sweet corn sau s&o. Si la carlig bila tare si/sau porumb.

Dar daca are caras si/sau platica... nu cred ca te ajuta solubilele. Vezi, de asta trebuie sa cunosti balta ca sa poti sa dai un sfat. Ca-ti zic sa dai cu solubile si dupa aia ma injuri c-ai prins numai platica... :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

adrian culea

Mesaj de adrian culea »

Te pregatesti cumva pentru un concurs ce va avea loc pe balta respectiva in perioada 17-19.10.2008? :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tudor,
cred ca varianta propusa de tine este cea mai buna.Asa vei putea vedea la ce raspunde. Odata , sa incerci si amestecul de seminte de la Senzor. Ma refer la Semix, care este conceput special ptr abordarea de balti necunoscute...are de unde sa-si aleaga crapul ce-i place ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

@Vladut
pai...tot car de la voi de la magazin nada de vreo 2 zile pt asta(prima zii am ramas fara bani...)m-ar interesa cantitatile...pt primul pat de nada(seminte) o sa folosesc 3 galeti de semix(deci 9 kg) plus porumb facut cu aroma de...porumb pt inceput...
la patul de boilies ma gandeam sa nadesc initial cu 2 kg solubile,3 kg tari,si 3kg pelete csl...(s&q sbs) dupa care in functie de rez sa insist...
ti se pare suficient?
Merita incercat si red herring de la solar,daca tot e promotie?:P
@Adrian
Nici nu stiam ca e concurs pe aceasta balta...e merg cu un prieten de pe 1 si sper sa ramanem cam 4-5 nopti in functie de rez
@Vali
crap se pare ca este...au fost niste amici care au luat la porumb bucati cu media la 4-5-6 kg si cel mai mare 11kg...de aceea as vrea sa incerc si la boilies,dar pana acum nu am pescuit cu boilies decat pe balti consacrate pe acest tip de momeala...cam asta ar fii pb nu stiu ce cantitati de nada sa folosesc pt inceput...dupa aia ma orientez in functie de rez...daca as fii mers de exemplu pe peris...era mai simplu..asa ca astept macar pareri daca nu sfaturi...:)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu stiu ce sa zic. Cred ca este cam mult ptr inceput. Poti sa saturi toti pestii daca sunt putini pe vad, sau poti face partida vietii tale ! :D
De aceea este frumos pescuitul, ptr ca nu sti niciodata ce se intampla daca abordai altfel partida.... :roll: :D

Eu as incerca doar cu solubile, apa este pe racire si cred ca il pacalesti mai repede....

Distractie placuta, locatia este de vis ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ok..o sa tin cont de sfaturi...si iti multumesc...nu mi-ai spus de red herring..crezi ca merita incercat?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”