Conditiile de aruncare nu le spune nimeni. In principal puterea vantului din timpul aruncarii , compararea rezultatelor cu alti participanti.ionut72 scrie:Clar, "daca lasa spitul jos si arunca mai natural", Hutchinson arunca, nu 237yd (cca 217m) cu fir de 0,30, ci undeva spre 240-250m! Sa-i spuna cineva, zic!dar tot ce mai are sa faca pentru a prinde si el podiumuleste sa lase spitul jos si sa arunce putin mai natural.
![]()
Omul se lauda ca da cu sac solubil 210m si ca arunca peste Dunare .
Cu prima m-au luat nervii, dar cand am aflat ca marea aruncare peste Dunare era in Budapesta ( 150m latime ) m-am lamurit cu cine am de a face.
Cand a venit la noi sa faca "demonstratii" acum aprox.10 ani , i-au cerut cativa baieti lanseta sa arunce si ei sa vada daca reusesc aceeiasi aruncare. Nu a vrut .

Ce fir avea nu stie nimeni.
Am dat si eu acum 4 ani la un casting cu un MTX 14 204m. Puteam sa o las asa, si aveam multi martori . Mi-a fost rusine. Aveam un 0,14 pe mulineta .

Nu, am preferat sa pun in mana oamenilor un lucru sa vada daca este bun , nu sa le spun eu cat de bun este, din ce este facut si toate vrajelile astea.