Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce pot eu sa iti spun este ca am trecut de la niste scule ieftine din obor la niste scule medii (carbon 3,6m) dar nu varf de gama.yeti scrie:nu stiu ce sa cred . un pescar normal cu o scula buna poate arunca mai departe decat un pescar puternic si priceput cu o lanseta medie spre proasta ?
este cineva in masura sa mi raspunda ?
Esti nebun la ce scrii ?! Pai daca Venture arunca cu 20 metri mai mult decit una din Obor - atunci care e sfaraiala ? I-a vezi ce ai scris si rectifica , pentru ca ne-am uitat amindoi la Venture ala , acum 2 zile si il faci de ras nemeritat ! Merita mult mai mult .Vladut Mateianu scrie:Eu pot sa te asigur ca eu am pescuit (dar am si testat) 3 bete de crap intr-o partida de pescuit ! Am lansat cu accelasi stil si accelasi plumb cu 3 lansete : una gen obor chiar daca are nume( Nash Hooligan), una medie la pret de la Sert ( Protection) si una dintre cele mai bune lansete din lume, Venture Steve Briggs( eu consider ca este cea mai buna, chiar daca Harisson Trebuchet este cotata ca nr. 1 ! ).
Concluzia : in functie de pret, aruncarile au crescut in medie din 10 in zece metrii ! Asa ca trage tu singur concluziile....