Vali Vesa scrie:Pun aceste intrebari in urma unei lecturi din ultimul timp, care m-a cam bulversat:
1. Ce mix folositi pentru ape reci (8-10 grade)? Birdfood, fishmeal sau amestecat.
2. Mix bogat in proteine sau mai "slab"?
3. Bila de carlig cu aroma puternica sau nu?
Astept parerile voastre,
Merci
...in urma unor lecturi:
- ''pestii, mai mult decit alte specii, au cerintemari de proteina si in plus conteaza mult echilibrul dintre aminoacizii esentiali.......;
- ''temperatura apei influenteaza cerintele de proteina-la o temp a apei de 9 grade cerintele sunt de 35%, iar la o temp de 20 grde trec de 50%''......
din cele de mai sus, eu as spune ca ar fi normal de folosit un birdfood ''slab''.
la intrebarea 3 cred ca un nivel ponderat al aromei ar fi mai bun.
P.S. lectura la care ma refer are ca autori cercetatori in piscicultura, nu pescari....