Am avut un pic de noroc! Sa zicem sa sunt intr-o forma buna!Madalin Dirla scrie:Maxx a facut legea, "pescuia" constant la 185-187 m![]()
![]()
![]()
pate florin scrie:UN CLASAMENT CEVA?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am avut un pic de noroc! Sa zicem sa sunt intr-o forma buna!Madalin Dirla scrie:Maxx a facut legea, "pescuia" constant la 185-187 m![]()
![]()
![]()
pate florin scrie:UN CLASAMENT CEVA?
La casting nu conteaza decat firul de 0,25 mm.Navis Carpo scrie:Silviu Florescu: 197m - Abisfer LR42, 0.23mm, 125gr
esti invidios pe Silviu... a avut fir de 0.23 si tu NUAlexandru Mihai scrie:La casting nu conteaza decat firul de 0,25 mm.Navis Carpo scrie:Silviu Florescu: 197m - Abisfer LR42, 0.23mm, 125gr
Nu spun ca Florescu nu este un aruncator foarte bun ( printre primii 5 din cati cunosc eu ) dar firul cu care a dat este unul subtire care nu este luat in calcul in competitii de casting.
Dap!stress scrie:esti invidios pe Silviu... a avut fir de 0.23 si tu NUAlexandru Mihai scrie:La casting nu conteaza decat firul de 0,25 mm.Navis Carpo scrie:Silviu Florescu: 197m - Abisfer LR42, 0.23mm, 125gr
Nu spun ca Florescu nu este un aruncator foarte bun ( printre primii 5 din cati cunosc eu ) dar firul cu care a dat este unul subtire care nu este luat in calcul in competitii de casting.![]()
![]()