Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut Cristi,jugarucristian scrie:Cele mai multe aruncari cu xs1 le-a facut Daniel Banu, il poti intreba mai multe pe el.
Si din ce stiu de la Daniel, cea mai buna aruncare a lui a fost 175m, fir 0.22 shimano technium si plumb de 120g, parca....
Parerea mea este ca xs1 nu este o lanseta de pescuit la distanta, sunt lansete de 3lbs mai puternice decat astea care CICA au 3.75 lbs, este doar pe foaie trecuta puterea asta, pe lanseta nu am vazut sa scrie asa ceva................................
Cele mai bune aruncari au fost facute cu AbiSFer LR42, multe peste 190 si cateva pe la 197-198,mulinete shimano xtc,xsc fir ultraknot 0.235 si plumbi de diferite gramaje...
Max, astea cum ca ne mintim singuri, nu stiu de unde le scoti, am pescuit tot anul cu fir de 0.235 ultraknot, ieftin si bun si nu ma doare sufletul sa il schimb dupa fiecare partida, pescuiesc cu firul asta de 3 ani si imi place.
Deci de ce crezi ca ne mintim, daca cu el pescuim, cu el aruncam pe camp?
Asta este firul cu care pescuim majoritatea si ne antrenam tot cu el,simplu...
Mulțumesc !!!SEPY31 scrie:felicitariAlexandru Mihai scrie:Azi au fost 2 ieșiri amicale, una la Popesti ( așteptăm detalii ) si una la Mogosoaia, cea din urma a fost o ieșire între membrii GL, cel mai bun rezultat a fost de 202 m, lanseta Abisfer LR 42, fir de 0,27 mm, mulinetă Shimano CI 4, aruncare realizată de subsemnatul.
Sau folosit mai multe combo-uri rezultatele fiind notabile, nimeni nu a folosit fir mai subțire de 0,25 mm, asta ca sa nu ne mințim singuri.![]()
Indiferent de ce spun unii sau alții xs1 este o lansetă semirapidă. Pănă și fișa tehnică este o abureală care nu spune mai nimic.Ovidiu Bunea scrie:Este curios faptul ca se lanseaza chiar si peste 170m cu Velocity de 3.5lb iar cu Intensity xs1 nu devine facila aceasta distanta ...
Fixedgabi1 scrie:Indiferent de ce spun unii sau alții xs1 este o lansetă semiflescaita. Pănă și fișa tehnică este o abureală care nu spune mai nimic.Ovidiu Bunea scrie:Este curios faptul ca se lanseaza chiar si peste 170m cu Velocity de 3.5lb iar cu Intensity xs1 nu devine facila aceasta distanta ...