Casting

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
jugarucristian
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Casting

Mesaj de jugarucristian »

Depinde de aruncator...sunt multi care dau cu lanseta aia peste 170, chiar peste 180 sau mai mult...
C.S SENZOR TEAM

misir dorel

Mesaj de misir dorel »

salut,
Cu Velocity s-a dat sambata 03.12.2016 la Popesti(Danubiana), 170 m, vant puternic din lateral stanga , plumb in-line cu gramaj 105 gr. In grup erau si Supressa, TX9 si.... nu au depasit distanta asta! Depinde de aruncator!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

jugarucristian scrie:Cele mai multe aruncari cu xs1 le-a facut Daniel Banu, il poti intreba mai multe pe el.
Si din ce stiu de la Daniel, cea mai buna aruncare a lui a fost 175m, fir 0.22 shimano technium si plumb de 120g, parca....
Parerea mea este ca xs1 nu este o lanseta de pescuit la distanta, sunt lansete de 3lbs mai puternice decat astea care CICA au 3.75 lbs, este doar pe foaie trecuta puterea asta, pe lanseta nu am vazut sa scrie asa ceva................................

Cele mai bune aruncari au fost facute cu AbiSFer LR42, multe peste 190 si cateva pe la 197-198,mulinete shimano xtc,xsc fir ultraknot 0.235 si plumbi de diferite gramaje...

Max, astea cum ca ne mintim singuri, nu stiu de unde le scoti, am pescuit tot anul cu fir de 0.235 ultraknot, ieftin si bun si nu ma doare sufletul sa il schimb dupa fiecare partida, pescuiesc cu firul asta de 3 ani si imi place.
Deci de ce crezi ca ne mintim, daca cu el pescuim, cu el aruncam pe camp?
Asta este firul cu care pescuim majoritatea si ne antrenam tot cu el,simplu..
.
Salut Cristi,

Nu înțeleg ce vrei sa spui, nu am bătut nici un apropo, dacă tu te simți este doar problema ta.

Nu am dat nici un nume, am spus doar ca nu am dat cu fire subțiri dar in alt mod.

Nu ma interesează ce fac alții si cu ce dau, ma interesează doar de mine si de colegii mei, pe care ii învăț așa cum ma pricep eu, așa cum am învațat si eu de la alți mai "bătrâni" dacă ei m-au învățat ca e corect firul de 0,25 eu așa am făcut.

Mai știu si faptul ca la orice concurs de casting firul cu care se da este de 0,25 mm.

Sper ca ai înțeles mesajul meu!

O seara buna!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

jugarucristian
CS SENZOR

Capisco :mrgreen:
C.S SENZOR TEAM

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

SEPY31 scrie:
Alexandru Mihai scrie:Azi au fost 2 ieșiri amicale, una la Popesti ( așteptăm detalii ) si una la Mogosoaia, cea din urma a fost o ieșire între membrii GL, cel mai bun rezultat a fost de 202 m, lanseta Abisfer LR 42, fir de 0,27 mm, mulinetă Shimano CI 4, aruncare realizată de subsemnatul.

Sau folosit mai multe combo-uri rezultatele fiind notabile, nimeni nu a folosit fir mai subțire de 0,25 mm, asta ca sa nu ne mințim singuri. :wink:
felicitari 8) 8)
Mulțumesc !!!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ovidiu Bunea scrie:Este curios faptul ca se lanseaza chiar si peste 170m cu Velocity de 3.5lb iar cu Intensity xs1 nu devine facila aceasta distanta ...
Indiferent de ce spun unii sau alții xs1 este o lansetă semirapidă. Pănă și fișa tehnică este o abureală care nu spune mai nimic.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Casting

Mesaj de osc1or »

gabi1 scrie:
Ovidiu Bunea scrie:Este curios faptul ca se lanseaza chiar si peste 170m cu Velocity de 3.5lb iar cu Intensity xs1 nu devine facila aceasta distanta ...
Indiferent de ce spun unii sau alții xs1 este o lansetă semiflescaita. Pănă și fișa tehnică este o abureală care nu spune mai nimic.
Fixed

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

jugarucristian
CS SENZOR

Bine Florineeeee,nici eu nu o puteam spune mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C.S SENZOR TEAM

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari Maxx!!

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Sa dam Cezarului, ce-i al Cezarului:
Intr-o sesiune de casting din primavara 2016 atat Jugaru cat si Stas au avut cele mai bune aruncari personale cu XS1+MGS XTB, aruncarile masurand peste 190m cu fir de 0.25, plumb de 125gr, cele doua aruncari fiind si cele mai bune din ziua respectiva.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”