Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pai de asta intrebam...ma gandeam ca nu degeaba s-a inventat feeder-uldancalinescu scrie:Domnule Cornel, e posibil ca Dl. Vasea sa fi deschis o discutie ipotetica.
In timp ce cu scule de crap native aduci crapul taraspana la mal, cu scule de feeder care ofera "drill" chiar si cu cosuletul de nadit gol si fara captura, e posibil sa ai o cu totul alta experienta.
Am eu niste bête de 4-5 m de alea penale din fibra de sticla la 30 de lei bucata. Mi-a intrat crap la viermusi la una din ele pe solacolu. O aveam pusa in suport de genul http://www.baracuda.com.ro/images/acces ... bilF28.jpg .gabize scrie:Sau cu băț de 6m, la plută, pregătit pentru caras şi pe care intră crap de 6 kg.
A fost unul dintre cele mai frumoase drilluri de care am avut parte. Mereu am asemuit senzația cu mesul cu maşina pe gheață: multă atenție la detalii.
nu cred !vasea scrie:Am pus intrebarea deoarece am vazut deunăzi un clip cu niste englezi care pescuiau la lin și crap cu carlige de stationar de 16 cu porumb artificial pe montura cu fir de par si plumb pierdut folosind scule de crap si motivau ca numai asa pot avea trasaturi. Eu unul nu am sa pescuiesc astfel ca nu ma intereseaza puii de pesti, dar eram curios daca se practica la noi asa ceva.