Cât se poate ţine crapul pe saltea ??

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
daniel_sinca

Re: Cât se poate ţine crapul pe saltea ??

Mesaj de daniel_sinca »

P.S.
Da,ei au introdus notiunea de carpfishing,practic ei sunt taticii,asta nu o poate lua sau contesta nimeni,dar cand folosesti cuvantul revolutionat cred ca exagerezi putin...

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@martin

Eu nu inteleg cum ai putut sa crezi ca , crapului ii place pe saltea sau la iarba verde... :roll: Iar cel care a facut afirmatia este clar ca nu este pescar, altfel nu ar fi batut campii asa....

PS Cel care a postat mai sus (Daniel) stie foarte bine ce vorbeste....si foarte bine si limba engleza ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Lao scrie:O gramada de snobi si basiti pe aici..
Omu a pus o intrebare si care mai de care posteaza si se da samaritean, avocat sau om de stiinta. Daca esti asa milos stai acasa si nu mai pescui, ca daca pescuiesti, automat il scoti pe saltea sau il halesti.
Vine Oana Victor, mare smecher si ma intreba pe mine cum e sa stau 10 min cu capul in apa...intrebare de minte odihnita, deoarece nu stie ca pestele are alt mecanism de respirare si poate rezista pe uscat cateva zeci de minute bune, nu ca omul care dupa doua minute moare.
Apoi vine alt talentos pe nume cipica, care afirma ca locul crapului e in apa. Pai cipica, de ce te-ai facut pescar daca locul pestelui e in apa? Ce sunt cu pozele alea marete? Sunt facute in apa cumva? trebuia sa te faci ihtiolog sau piscicultor daca raspunzi in halul asta.
Apoi fel si fel de avocati ratati care nici nu au citit atenti posturile, dar sar cu gura ca niste gaste.
Ori dati niste raspunsuri la obiect, ori va abtineti, sau e mai usor si simplu sa atacati niste persoane
Dar se pare ca acest forum a ajuns unul de caterinca, injurii si can-canuri.
snobii si basiti (altii au fost banati pentru mai putin) au totusi un nume...tu ce sti sa faci in afara de a incerca fara mari realizari sa fii avocatul omului cu intrebarea ne la locul ei, caci dupa cum te exprimi cred ca esti un mare "nimeni"...de ce nu te duci pe balta, poate te mai calmezi la un pescuit?... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

La cererea publicului retractez "snobi si basiti".
Pentru restul scris ramane valabil.
Da Cornele, sunt un mare nimeni in pescuit, dar cu bun simt, nu ca altii si nu iau in balon pe un incepator care a pus o intrebare banala.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Lao scrie:La cererea publicului retractez "snobi si basiti".
Pentru restul scris ramane valabil.
Da Cornele, sunt un mare nimeni in pescuit, dar cu bun simt, nu ca altii si nu iau in balon pe un incepator care a pus o intrebare banala.
retractez si eu "un mare nimeni" pentru numele tau adevarat, dar pentru "lao" ramane valabil... :D

si acum pe bune, chiar nu vad cine a luat in balon un incepator...lumea a incercat sa-i spuna ca a fost o intrbare nepotrivita cu pescuitul c&r, restul...doar glume, nicidecum can-can, expresia asta asa de la moda :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Martin

Mesaj de Martin »

Interesant articol, mulţumesc !
Acum sunt convins de faptul că amicul s-a înşelat, sau am înţeles eu greşit, aspectul adus de mine în discuţie aici, pe acest topic.
Ultima oară modificat Joi Iul 01, 2010 7:54 de către Martin, modificat 1 dată în total.

Martin

Mesaj de Martin »

cornelserbu scrie:
Lao scrie:O gramada de snobi si basiti pe aici..
Omu a pus o intrebare si care mai de care posteaza si se da samaritean, avocat sau om de stiinta. Daca esti asa milos stai acasa si nu mai pescui, ca daca pescuiesti, automat il scoti pe saltea sau il halesti.
Vine Oana Victor, mare smecher si ma intreba pe mine cum e sa stau 10 min cu capul in apa...intrebare de minte odihnita, deoarece nu stie ca pestele are alt mecanism de respirare si poate rezista pe uscat cateva zeci de minute bune, nu ca omul care dupa doua minute moare.
Apoi vine alt talentos pe nume cipica, care afirma ca locul crapului e in apa. Pai cipica, de ce te-ai facut pescar daca locul pestelui e in apa? Ce sunt cu pozele alea marete? Sunt facute in apa cumva? trebuia sa te faci ihtiolog sau piscicultor daca raspunzi in halul asta.
Apoi fel si fel de avocati ratati care nici nu au citit atenti posturile, dar sar cu gura ca niste gaste.
Ori dati niste raspunsuri la obiect, ori va abtineti, sau e mai usor si simplu sa atacati niste persoane
Dar se pare ca acest forum a ajuns unul de caterinca, injurii si can-canuri.
snobii si basiti (altii au fost banati pentru mai putin) au totusi un nume...tu ce sti sa faci in afara de a incerca fara mari realizari sa fii avocatul omului cu intrebarea ne la locul ei, caci dupa cum te exprimi cred ca esti un mare "nimeni"...de ce nu te duci pe balta, poate te mai calmezi la un pescuit?... :wink:
Toată stima, nu este fost avocatul meu, n-am nevoie.
El ştie că sunt începător în ale pescuitului la crap, şi e firesc să am asemenea întrebări şi nelămuriri. Mai mult, el nu a considerat întrebarea " ne la locul ei" înţelegând ce se întâmplă în mintea unui începător, aspect care merită punctat, şi are un plus faţă de cei care nu se pot abţine în a face băşcălie şi uită că şi ei au fost cândva novice.
O zi bună şi fir întins !!

Martin

Mesaj de Martin »

Vladut Mateianu scrie:@martin

Eu nu inteleg cum ai putut sa crezi ca , crapului ii place pe saltea sau la iarba verde... :roll: Iar cel care a facut afirmatia este clar ca nu este pescar, altfel nu ar fi batut campii asa....

PS Cel care a postat mai sus (Daniel) stie foarte bine ce vorbeste....si foarte bine si limba engleza ! :wink:

Uite, începătorul...pune botul, nu-i aşa ?
Nu trebuie să te miri. În faza începătorului. care doreşte să afle cât mai multe despre noul său hobby, sunt toate şansele să nu ştie " cerne" informaţiile.
Ăsta a fost şi motivul pentru care am deschis topicul. Până la urmă acesta-i rolul forumului, nu-i aşa ? Aici trebuie clarificate lucrurile, altfel ce să discutăm pe forum ?

Ps. Cel care a făcut afirmaţiile l-am văzut pe baltă, cu sculele în apă. Ştie "meserie", cinstit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Uite Martin, am sa-ti spun un mic secret.... : nu este suficient sa fi pe balta cu sculele in apa ca sa poti fi considerat pescar ! Sau, mai bine spus, nu oricine are scule si citeste carti are si talentul si indemanarea de a fi "pescar" in adevaratul sens al cuvantului..... Doi dintre pescarii pe care eu ii respect foarte mult, ma refer la tata Nitu si la Maty, nu cred ca au citit vreodata vreo carte despre pescuit...nici macar in romana, atat mai putin in engleza.... :wink: Si, crede-ma, ai ce invata de la acesti PESCARI !

PS Iti recomand sa citesti articolul lui AV intitulat CARPFASHION si o sa intelegi(probabil) mai multe...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”