O singura intrebare am.Cum ai reusit sa prinzi cei mai mari 2 crapi de anul asta de pe Tancabesti ?Daca era doar unul, ziceam ca e noroc, da asa...
Astept un raspuns sincer, de anul asta mi-am facut abonament acolo si ma intereseaza balaurii !
pe primul (22,5 kg cu tot cu sacul de cantarire ) l-am prins in primavara in urma unei strategii de nadire si pescuit care a vizat exemplarele mari.
in vara am mai facut o campanie de lunga durata in care am avut ca obiectiv "over 25". esuata. am prins mari, dar nici unul peste 20. totusi, m-am bucurat ca din 16 crapi, parca, n-a intrat nici unul sub 10. din acea partida este poza cu maimutoiul mik de pe coperta ALP martie. atunci am adoptat in premiera o alta strategie de pescuit si nadit.
in fine, pe cel mai mare, 23,5 (de asemenea cantarit cu tot cu sac, practic a avut 22, 800) l-am prins la ultimul concurs de pe tancabesti, atunci cand am facut echipa cu prietenul meu, razvan - pork. am avut noroc ca am picat pe un loc pe care il stiam bine, am avut un avans considerabil si mi-am permis sa intind "capcane" pt. crap mare, pt a-l depasi pe costica mateescu care prinsese unul de 18 kg. asa am castigat si concursul si captura.
ps n-am intrat inca in amanunte pt ca intentionez sa scriu un articol la ALP pe aceasta tema la finalul sezonului 2006. sunt convins ca anul acesta o sa reusesc ce mi-am propus si anume:"OVER 25"!
Dupa ce articolul este publicat in ALP, te-as ruga sa mi-l trimiti si mie. Fac cinste cu un morun si o sticla de sirop de artar.
Pe bune. Eu sunt interesat in mod EXCLUSIV DE BALAURI. Nu ma intereseaza exemplarele sub 10 kg si cred ca de sezonul viitor am sa ridic stacheta cu inca 5 kg. Am incercat in diverse moduri, insa sunt complet nesatisfacut (profesional ma refer, da tu la ce te-ai gandit ?)
Te rog mult trimite-i si lu' baiatu' articolul cu pricina si jur public ca daca tehnica ta ma ajuta si da roade, din acel moment cand voi pomeni numele tau, ma voi exprima asa : " ....asta o stiu de la Andrei binecuvantat fie numele sau..." sau " salut Andrei , binecuvantat fie numele tau".
In numele orgasmului suprem.... te conjur sa-mi trimit articolul.