cum evitam somnul pitic?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danutlupu
Puncte: 0

Mesaj de danutlupu »

Noroc de aia cu curentul electric ca-i mai starpesc ei :mrgreen: Cred ca cea ai buna metoda ca sa-i eiviti e s anu mai pescuiesti in balta aia. Eu sincer is curios sa prind asa ceva ca nu am vazut inca.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Din ce zona esti?Vino pana in Banat si-o sa te saturi de piticaniile astea afurisite.
Fir intins

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

singura experienta cu somnul pitic am avut-o pe o balta de la Belciugatele,numita Maioru'(probabil cei din bucuresti au auzit de ea)si avand in vedere regimul baltii-nu se exista c&r,balta se popula primavara cu 10-12 tone de crap si cteno intre 3 si 10 kg bucata(intre timp am aflat ca ii aducea de la mihailesti -cornetu) si aveai voie sa retii vreo 7-8 kg...si sa revin,avand in vedere regimul baltii cred ca,somnul pitic a fost introdus intentionat...ce m-a mirat la aceasta balta, a fost faptul ca oriunde dadeai nu treceau 5 minute fara sa ai un ciorchine de somotei pe montura,in afara de un singur loc...acest loc era in buza malului opus(de pe care nu se pescuia) unde de la mal pina la vreo 5 m ,fundul baltii era foarte tare si lipsit de mal,era un pamant lipicios,de culoare maroniu- galbui,si foarte tare(eu care am 82 kg nu ma afundam aproape deloc in el,maxim...5-10 cm)si lipsit total de vegetatie(chiar si sus pe mal vegetatia lipsea,nu exista papura sau stuf...doar niste ciulini...)...acest fapt ma contrariat foarte tare...si ma gandeam ,oare sa fi avut vreo influenta acest tip de pamant asupra nesatulului???
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

la boiles de fructe nu trage piticu. sau exista o plasa speciala de pus pe boies daca nu stiati !

florinw

Mesaj de florinw »

nici la tiger nuss nu trage somnu pitic

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”