Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pui intai firul textil si dupa pui umplutura, dupa dai jos firul pe un tambur gol.ritesco scrie:Mulineta mea duce fir de 0.45 150 metri,daca am o rola de textil de 0.20 de 135,sa pun si niste mono pentru inceput ? oare cat mono sa pun ? ca sa nu fie prea gol tamburu.Multumesc
stress scrie:pui intai firul textil si dupa pui umplutura, dupa dai jos firul pe un tambur gol.ritesco scrie:Mulineta mea duce fir de 0.45 150 metri,daca am o rola de textil de 0.20 de 135,sa pun si niste mono pentru inceput ? oare cat mono sa pun ? ca sa nu fie prea gol tamburu.Multumesc
Iei un tambur, tragi intai firul textil cat ai nevoie (sa zicem 150 de m), dupa care, in continuare, pana la umplerea tamburului pui monofilament. Dupa care, de pe acest tambur, tragi pe cel pe care-l vei folosi ca marker. Astfel vei avea tamburul cu umplutura dedesupt si textilul deasupra umplut corect. Daca pui umplutura prima data si apoi textil risti sa nu nimeresti umplerea corecta: ori pui prea multa umplutura si iti ramane prea putin textil, ori prea putina si nu umpli tamburul corect.ritesco scrie:stress scrie:pui intai firul textil si dupa pui umplutura, dupa dai jos firul pe un tambur gol.ritesco scrie:Mulineta mea duce fir de 0.45 150 metri,daca am o rola de textil de 0.20 de 135,sa pun si niste mono pentru inceput ? oare cat mono sa pun ? ca sa nu fie prea gol tamburu.Multumesc
Stai putin ca nu inteleg,mai intai leg firul textil de umplutura si il trag pe o mulineta ? si dupa trag pe alta sau cum adica trag pe un tambur gol ? pentru ca am nevoie sa mulinez ca sa il trag pe un tambur gol
Fara probleme. Eu il folosesc pe acesta:ritesco scrie:Ah am inteles Ionut,mersi ca m-ai iluminat sa sti ca imi faceam griji ca bag prea multa umplutura,am o rola de 135 m de textil de 15 lb,ca si inaintas e ok unul de 25 lb ? ca sa tina spombul ?