Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
interesant.noi am tot pescuit pe canicula si nu am prins mai nimic. intr-adevar depinde de balta. pacat. ce cantitate ati prins atunci si ce anume?herur scrie:Ca să ai trăsături pe caniculă trebuie să gaseşti balta perfectă.... Eu am fost într-o amenajare piscicolă, imensă, au vro 3 bălţi de producţie, şi bineânţeles nu este voie să pescuieşti... dar pe alta populată acum ceva ani şi în care peştele nu este hrănit, pur şi simplu aşa l-au lăsat... am reuşit să pescuiesc. Ce să zic la vro 34,5 grade, după patul de nadă, între orele 11.30-15.30, a început nebunia... niciodată nu le-am avut pe toate 4 ridicate pe mal şi nu aş fi crezut că o să fie aşa de frumos... Acuma, ca să mai intru acolo nu s-ar putea decât dacă administratorii organizează vreun concurs. Este greu, nu agreează ideea, purtăm tratative.
Cand spuneti pelete uleioase cu aroma de capsuna sa inteleg ca pescuiati la crap nu? Daca intr-adevar ati avut capturi la crap folosind peletele, ce nada ati folosit? Intreb deoarece in ultimele partide facute pe balta respectiva(4 la numar) nu am prins nimic si pana sa vina caldurile pe balta respectiva am prins 2 crapi la 3kg, unul la 3 jum, doi la 5, unul la 5 jum si unul la 6.8 ca sa nu mai spun ca am pierdut unul de 9 exact la minciog(s'a dezdoit facatura de carlig gamakatsu). Mentionez ca balta este una salbatica si sunt convins ca are o populatie sanatoasa de crap insa acum pe caldurile astea nu mai mananca. Sfaturi? Multumescserbanionut scrie:Din cauza timpului si a familiei, nu prea reusesc sa fac decat iesiri de 12 ore rar cand mai fac cate una de 48 de ore.
Interesant este ca anul trecut cea mai buna partida pe care mi-o amintesc a fost una pe caniicula prin luna Iunie, cel mai mult peste l-am prins la pranz, de ce imi aduc aminte si acuma ca ma lua cu amar cand vedeam ca trage ca trebuia sa ies de sub umbrela si pana ce scoteam pestele si bagam la loc lanseta ma treceau toate apele.
Cele mai mune rezultate pe canicula le-am avut la pelete uleioase cu aroma de capsuna.
Ca nada am folosit atunci de la proffesional daca bine imi aduc aminte ca asta a fost anul trecut ...alexem87 scrie:Cand spuneti pelete uleioase cu aroma de capsuna sa inteleg ca pescuiati la crap nu? Daca intr-adevar ati avut capturi la crap folosind peletele, ce nada ati folosit? Intreb deoarece in ultimele partide facute pe balta respectiva(4 la numar) nu am prins nimic si pana sa vina caldurile pe balta respectiva am prins 2 crapi la 3kg, unul la 3 jum, doi la 5, unul la 5 jum si unul la 6.8 ca sa nu mai spun ca am pierdut unul de 9 exact la minciog(s'a dezdoit facatura de carlig gamakatsu). Mentionez ca balta este una salbatica si sunt convins ca are o populatie sanatoasa de crap insa acum pe caldurile astea nu mai mananca. Sfaturi? Multumescserbanionut scrie:Din cauza timpului si a familiei, nu prea reusesc sa fac decat iesiri de 12 ore rar cand mai fac cate una de 48 de ore.
Interesant este ca anul trecut cea mai buna partida pe care mi-o amintesc a fost una pe caniicula prin luna Iunie, cel mai mult peste l-am prins la pranz, de ce imi aduc aminte si acuma ca ma lua cu amar cand vedeam ca trage ca trebuia sa ies de sub umbrela si pana ce scoteam pestele si bagam la loc lanseta ma treceau toate apele.
Cele mai mune rezultate pe canicula le-am avut la pelete uleioase cu aroma de capsuna.