Daiwa Emcast

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mimisikuuu
Puncte: 0

Daiwa Emcast

Mesaj de mimisikuuu »

vreau sa stiu ce parere aveti de aceasta mulineta DAIWA EMCAST varianta Sport (din cate stiu eu nu se gaseste la noi aceasta varianta dar e la fel cu Evo sau Advanced). M ar interesa in principal daca aceste mulinete sunt bune ptr lanseuri lungi deoarece as avea posibilitatea sa le achizitionez din SUA unde sant in jur de 200 ron cam la juma de pret fata de Romania
http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=188

norisss

Re: Daiwa Emcast

Mesaj de norisss »

sunt niste jucarii made in china.Au fost 340 Lei la Decathlon si acum le-au redus la 249 lei.Se vede ca e lucratura ieftina si ca daiwa le-a facut pentru pescarul cu buget restrans.E adevarat ca am vazut varianta cu tambur de 5000, dar difera fata de 5500 numai la adancimea tamburului si astea de aici de la Decathlon aveau o culoare gri metalizat in loc de rosul ala.Eu zic ca mare afacere nu faci.Eu am luat una numai de gura lui fiu-meu ca imi plangea in magazin.M-am gandit ca o sa o folosesc si eu la marker daca va fi cazul.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

norisss scrie:Eu am luat una numai de gura lui fiu-meu ca imi plangea in magazin.

Functioneaza ? :lol:

O sa incerc si eu schema asta cu tata , poate-mi ia delkimi :lol: :lol: :D
Pescar de rând

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Pai tu asa ti.ai luat toate sculele ;)

norisss

Mesaj de norisss »

sdaniel scrie:
norisss scrie:Eu am luat una numai de gura lui fiu-meu ca imi plangea in magazin.

poti incerca poate iese faza, dar eu am preferat ca piticul meu sa fie virusat de pescuit decat de alte nebunii de jocuri pe PC.Cred ca e mai bine pentru el sa stea in natura cat mai mult decat se umble prin baruri cand va mai creste(ca am umblat eu destul :) )

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

norisss scrie:
sdaniel scrie:

poti incerca poate iese faza, dar eu am preferat ca piticul meu sa fie virusat de pescuit decat de alte nebunii de jocuri pe PC.Cred ca e mai bine pentru el sa stea in natura cat mai mult decat se umble prin baruri cand va mai creste(ca am umblat eu destul :) )

Sau le poate impaca pe amandoua .. cunosc eu pe cineva :))
Pescar de rând

Tibi

Mesaj de Tibi »

sant niste ,,trompete"...modelul asta sport..eu am avut modelul normal de emcast advanced(5000),si am fost foarte multumit de ele..nu merita nici 150 ron...sant de bune de caras si peste mic..
CS Carp Zone

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”