Detalii "tehnice" bile solubile & dip-uri

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Detalii "tehnice" bile solubile & dip-uri

Mesaj de Andrei I »

Cateva intrebari tehnice pt Senzori:

1. Bile solubile - SBS S&Octupus, Corn -- aveti si altceva mai bun? sau astea ar fi de top?
2. Bilele solubile - care este timpul mediu in care se dizolva? sau mai concret la cat timp trebuie schimbata bila?
3. La bilele solubile se foloseste DIP? Daca da, le afecteaza timpul de dizolvare? Recomandati-mi un DIP pt SBS solubile s&o si unul pt solubile SBS corn.
4. In final vreau sa stiu cine a testat solubilele pe DARVARI si care au mers cel mai bine (dipuite sau nedipuite?). Bineinteles spuneti si locul pe care ati dat si ce a mers amurul sau crapul.

SI repede cu raspunsurile daaa? :lol:

Fire zbuciumate,
Andrei

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ma grabesc sa-ti raspund! :D

1. daca te referi la ready made-uri avem 3 variante de solubile, facute de Des Taylor (SBS): S&O, S&O + capsuni si CORN. In curand va sosi si un nou lot de solubile intitulat SENZOR SPECIAL. De asemenea, facute de SBS la sugestia noastra.
2. Timpul mediu de dizolvare - 3 ore. Nu se poate raspunde la intrebarea la cat timp trebuie schimbata bila. S-a intamplat de multe ori ca pestele a o inhate cand ajunge mica de tot. Altadata o ia din prima. Teste...
3. Eu nu folosesc dip la solubile. Da, le afecteaza timpul de dizolvare, in sensul ca se dizolva mai repede.
4. Pe Darvari este mult mai bine sa pescuiesti cu bile tari, nu cu solubile!
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:ma grabesc sa-ti raspund! :D

1. daca te referi la ready made-uri avem 3 variante de solubile, facute de Des Taylor (SBS): S&O, S&O + capsuni si CORN. In curand va sosi si un nou lot de solubile intitulat SENZOR SPECIAL. De asemenea, facute de SBS la sugestia noastra.
2. Timpul mediu de dizolvare - 3 ore. Nu se poate raspunde la intrebarea la cat timp trebuie schimbata bila. S-a intamplat de multe ori ca pestele a o inhate cand ajunge mica de tot. Altadata o ia din prima. Teste...
3. Eu nu folosesc dip la solubile. Da, le afecteaza timpul de dizolvare, in sensul ca se dizolva mai repede.
4. Pe Darvari este mult mai bine sa pescuiesti cu bile tari, nu cu solubile!
Mai multa promtitudine si un raspuns mai la obiect nu puteam sa sper.

sankiu :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”