Ground bait

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Ground bait

Mesaj de Andrei I »

Intrebare menita sa devieze interesul de la jignirile care nu au nici o treaba cu pescuitul la crap sau cu placerea pescuitului:

In ground bait ati folosit vreodata atract de squid si in acelasi timp si alt atract sa zicem "corn"?

Stiu ca normal este sa faci 2 paturi de nada fiecare cu "atract-ul" lui...explicatia ar fi ca nu are rost sa amesteci 2 feluri de atractant diametral opuse intr-un pat de nada (ex: squid&octupus+corn).

Totusi de ce daca pui porumb in dip de squid sau porumb in dip de Green Lipped Mussel de ce crapul le inghite fara probleme(asta e testata de mine si merge f bine)...este porumb natural intr-o aroma "opusa"

E cam imbarligata intrebarea..sper sa se fi inteles ceva.
Astept atat explicatii "din carti" cat si experiente personale.

Opinia mea viza-vis de combinarea atract-urilor in ground bait (prafuri + porumb fiert +pelete squid+ sfaramaturi de bile+viermusi "terciuiti" + atract SBS sqiud+atract SBS CORN) este ca merge foarte bine si aromele combinate nu indeparteaza crapul de patul de nada ci dimpotriva. Cu mentiunea sa respecti bineinteles dozajul.

Andrei I.

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ground bait

Mesaj de Andrei I »

Andrei_crapar scrie: Opinia mea viza-vis ...

Andrei I.
:lol: sa nu va luati de vis-a-vis ... am vazut ca aici se corecteaza si astfel de greseli

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”