Ma tenteaza o iesire

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Diaconu Octavian

Ma tenteaza o iesire

Mesaj de Diaconu Octavian »

Desi vremea ese foarte capricioasa ma tenteaza sa ies din nou la un crap salbatic pe Olt,pur si simplu nu ma pot impaca cu ideea LA ANU ,ce ziceti am pregatit boilles solubil si tare RED peper si vreau sa il amagesc cu saculeti si un pat subtirel de seminte majoritatea spartura dar stau in dubii sa dau sau nu cu ulei de somon rosu pentru atractie? am citit atitea pareri incit sunt bulversat.Rog ajutor de la cei mai experimentati,eu m-am apucat de pescuit cu boilles doar de doi ani sau mai bine spus de anul asta in mod serios si nu prea am experienta,la seminte se schimba povestea dar vreau sa-i pun pe saltea cu bile..sunt un incapatinat :twisted: si am nevoie de ajutor .Multumesc mult

Diaconu Octavian

Re: Ma tenteaza o iesire

Mesaj de Diaconu Octavian »

HMMM,da , acum imi dau seama,nou, necunoscut si pun intrebari de casa.Sunt Batrinu de pe Carpnews si imi pare rau ca v-am deranjat cu asa o intrebare dar speram sa primesc ceva,acolo,un sfat sau incurajare de mult urmaresc acest forum dar fiind nou in calculatoare adica nu am un an decind tastez,nu am stiut cum sa accesez.V-am urmarit cu interes postarile si parerile pro si contra si poate si datorita acestui lucru am inceput BOIILES-MANIA pe Olt incercind sa-i vad si la fata la bila. :shock: dar s-ar parea ca trebuie sa imi invat lectia singur,ba nu sa nu mint ii multumesc lui Andrei pe aceasta cale pentru sfaturile care mi l-ea dat.Va multumesc si voua tuturor celor cu experienta in pescuit la bile ca ne mai spuneti si noua din experienta acumulata.Senzori zbuciumati tuturor. Batrinu

stefanmoldoveanu
Puncte: 0

Re: Ma tenteaza o iesire

Mesaj de stefanmoldoveanu »

eu as zice sa nu pui ulei de somon. mult mai indicat ar fi sa folosesti ceva pe baza de alcol, gen CSL sau Whisky Link......
iar pe olt, ti-as recomanda sa incerci un pescuit de interceptie, cu solubil mic si aromat la carlig ! si obligatoriu saculet solubil !

fir intins.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”