Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aici gasesti cea mai recenta partida si chiar spune cum s-aubcristache scrie:buna ziua..ma adresez pescarilor care merg pe balta magura 9...m-ar interesa opinii mai recente..tehnici,nade,etc..eu pescuiesc de ceva vreme acolo..anul asta am avut rezultate foarte bune...totusi in ultima vreme am inceput sa aduc la mal peste ceva mai mic mic..2-3 kg...poate imi dati niste sfaturi sau imi recomandati niste momeli...va multumesc anticipat
Inseamna ca doar peste mic mai are in balta Stefanbcristache scrie:buna ziua..ma adresez pescarilor care merg pe balta magura 9...m-ar interesa opinii mai recente..tehnici,nade,etc..eu pescuiesc de ceva vreme acolo..anul asta am avut rezultate foarte bune...totusi in ultima vreme am inceput sa aduc la mal peste ceva mai mic mic..2-3 kg...poate imi dati niste sfaturi sau imi recomandati niste momeli...va multumesc anticipat
Fii serios Bogdane ....promite si acum.......(carcotasi ...gasim .....Ungureanu Bogdan scrie:Inseamna ca doar peste mic mai are in balta Stefanbcristache scrie:buna ziua..ma adresez pescarilor care merg pe balta magura 9...m-ar interesa opinii mai recente..tehnici,nade,etc..eu pescuiesc de ceva vreme acolo..anul asta am avut rezultate foarte bune...totusi in ultima vreme am inceput sa aduc la mal peste ceva mai mic mic..2-3 kg...poate imi dati niste sfaturi sau imi recomandati niste momeli...va multumesc anticipat![]()
Pacat..., balta promitea...