Montaj Marker

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Daca nu trebuie sa sondezi foarte departe , ti-as recomanda cu mana pe inima firul textil pe mulineta de 50 de lbs. Scoti pomul cu totul cu el daca se agata. Alta varianta nu cred ca exista.

toni

Mesaj de toni »

da il mai ridica markeru ?

daca ai obosenie d-aia de la fox , horizon d-ala care se duce de rupe (de adevaratelea), ala de abia ridica fineturi de 0.12 0.15 de la 60-70 m in sus.

tre sa dai cu un weed d-ala bortos ceva ca sa ridice fir de 50 -60 lbs.....

mirceaef
Puncte: 0

Mesaj de mirceaef »

@mih carp

markerul de la nash mi se pare cel mai bun din cate am incercat pana acum. zboare foarte bine, are o flotabilitate de invidiat si rezista si foarte bine la loviturile cu plumbul. acesta vine si cu un prelungitor pt plumb dar n-are bila flotanta cum ii pune Coco. din pacate nu mai e pe stoc la magazin, ca s-au dat ca painea calda.

daca nu stii cum arata prelungitorul asta .... il rugam pe Coco sa faca poza la unul si-l punem pe site :D

pt cazul tau, eu ti-as recomanda sa folosesti un fir principal cu rezistenta mai mare decat cea a prelungitorului pt plumb. In felul asta, pierzi numai plumbul.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

@mirceaf,
Multumesc pentru sfaturi Mircea si scuze ptr. ca am raspuns asa tarziu. Eu folosesc markerele de la Fox (micro si weed). Nu stiu care este cel de la Nash. Montura lui Coco nu o stiu. Folosesc markerul astfel: trec linia principala prin vartejul plumbului sau tija(fox) pun o bila de cauciuc pe fir (in care se blocheaza markerul) apoi leg markerul.Cred ca stiu cum arata prelungitorul acesta dar nu sunt sigur. daca se poate o foto ti-as fi recunoscator.
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

danezu

Mesaj de danezu »

o alta varianta: marker in capat de linie, opritor, tub silicon cam 20 cm, bila opritoare si plumb pieptene pe fir.am pus tubul pe fir sa nu mai spag markerul cu plumbul. omul din greseli invata.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!

legio1083

Mesaj de legio1083 »

mai e o optiune..... pui mana pe un dopalete de sampanie si-l faci cu un cutit in orice forma vrei! alungit , morcovit, biloform si cred ca ar fi cazul sa ma opresc aici cu atatea aberati si termeni scosi din ciorap :oops: ideea de baza e ca pluta respectiva nu costa mai nimic, ii pui o trompeta dinaia in cap pt a-i imbunatati zborul si il face vizibil. oricum sunt multe modele de markere care au mai multe capete si dupa ce ai pierdut mar keru ramai cu "aripioarele"..... uite asa am facut eu si am cateva bucati care au costat zero, rezista si la lovituri de ciocan si mai sunt si hand made...... iar daca intradevar plesneste "coaja la lovitura plumbului puteti incerca sa legati ce ochetul unui plumb -fie el si de pieptanat apa sau chiar unul uzual - o bucata de mono putin mai lunga decat lungmea markerului. la capat puneti un vartej mai marisor de calitatea cea mai buna pe care o aveti la indemana si toata prelungirea asta o trageti intr-un tub antitangle. asa in zbor /lanseu markeru nu loveste decat prelungirea respectiva
mai simplu e sa legati plumbul de vartej cu o bucata de leadcore..... hai mai ca e simplu! deduceti voi ce vreau sa spun...... daca as sti cum se pun pozele pe sit va aratam ultimul supraviatuitor de sezonul asta - scrie Angeli pe el! :twisted:
Legio - Patria Nostra !

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

Foarte interesant. Trebuie incercat neaparat. Multumesc.
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

mirceaef scrie:@mih carp
daca nu stii cum arata prelungitorul asta .... il rugam pe Coco sa faca poza la unul si-l punem pe site :D
.
Mircea ziceai ca pui o poza cu prelungitorul. Se poate?
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

Nu mai e nevoie de poza am fost ieri pe la magazin si mi-a facut Coco montura. E cool. :P
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine Mihai ? Coco ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius