mai e o optiune..... pui mana pe un dopalete de sampanie si-l faci cu un cutit in orice forma vrei! alungit , morcovit, biloform si cred ca ar fi cazul sa ma opresc aici cu atatea aberati si termeni scosi din ciorap

ideea de baza e ca pluta respectiva nu costa mai nimic, ii pui o trompeta dinaia in cap pt a-i imbunatati zborul si il face vizibil. oricum sunt multe modele de markere care au mai multe capete si dupa ce ai pierdut mar keru ramai cu "aripioarele"..... uite asa am facut eu si am cateva bucati care au costat zero, rezista si la lovituri de ciocan si mai sunt si hand made...... iar daca intradevar plesneste "coaja la lovitura plumbului puteti incerca sa legati ce ochetul unui plumb -fie el si de pieptanat apa sau chiar unul uzual - o bucata de mono putin mai lunga decat lungmea markerului. la capat puneti un vartej mai marisor de calitatea cea mai buna pe care o aveti la indemana si toata prelungirea asta o trageti intr-un tub antitangle. asa in zbor /lanseu markeru nu loveste decat prelungirea respectiva
mai simplu e sa legati plumbul de vartej cu o bucata de leadcore..... hai mai ca e simplu! deduceti voi ce vreau sa spun...... daca as sti cum se pun pozele pe sit va aratam ultimul supraviatuitor de sezonul asta - scrie Angeli pe el!