Nutrabaits Redy Made

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

legio1083
Puncte: 0

Nutrabaits Redy Made

Mesaj de legio1083 »

BFM-ul , 3D-ul si Trigga se folosesc toate cam inacelasi fel, sau fiecare se adreseaza unui anumit tip de pescuit sau unui anumit tip de balta?
Pana acuma nu ma durea inima sa experimentez pe spinarea Self-made-urilor facute in bucatarie insa de astea dela Nutra m-ar durea inima sa le pescuiesc aiurea unde poate nu fac servici la intreaga lor capacitate...
Ajutor!
Legio - Patria Nostra !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Din cate stiu eu, toate cele enumerate de tine sunt cam asemanatoare, la BFM am avut capturi pe majoritatea baltilor pescuite de mine, chiar daca pestele nu stia de bolies.Dar la cele mici, de 10 mm !
Trigga stiu ca este recomandata pentru partide mai lungi, de minim 48 de ore.
Iar 3d este ultima descoperire a lui Cottam si se pare ca da rezultate in orice perioada a anului.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

chirica scrie:Din cate stiu eu, toate cele enumerate de tine sunt cam asemanatoare, la BFM am avut capturi pe majoritatea baltilor pescuite de mine, chiar daca pestele nu stia de bolies.Dar la cele mici, de 10 mm !
Iar 3d este ultima descoperire a lui Cottam si se pare ca da rezultate in orice perioada a anului.

de unde cumperi BFM-ul, de la bisnitari? :D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

chirica scrie:Din cate stiu eu, toate cele enumerate de tine sunt cam asemanatoare, la BFM am avut capturi pe majoritatea baltilor pescuite de mine, chiar daca pestele nu stia de bolies.Dar la cele mici, de 10 mm !
Bai esti nebun ?! :lol: Mai zii ceva de 3D - ul asta ca se pare ca e "ultimate bait" ! Se gaseste pe piata de cumparat ? Azi am imprumutat 3 bile de Nutrabaits unui baiat care mergea la pescuit . Ce o fi facut cu ele ? O fi prins ?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Chirica

Balta pe care vreau sa dau a raspuns etraordinar la primul randevous cu bilele dela Nutra si anume pe Nutrafruit. Prindeau astia crap la bat de mana cu textil de trosneau vergile ca la macel! Asa le trebuie, dac-au ras de mine care aruncam bille cu prastia... :twisted:

@ Andrei
Bilele le am dela Dan, clienul vostru, asa ca daca ai ajuns sa va autointitulati bisnitari, imi pare sincer rau... :lol: eu n-am nici un amestec in treaba asta.
Da sa stii ca mi-ai dat o idee buna. Dupa ce golesc sacii pun Topsecret in ei si le vand la agarici! La juma de pret fata de Nutra , sa nu se prinda... la cat stiu ei sa lege un ca rlig n-ar face nici o diferenta intre BFM SI PLme. :wink:

@ Val
Umbla vorba c-ar fi pt balti salbatice si ca ar merge din prima pe orice balta fie c-a mai vazut sau nu boilies. Acuma nustiu cat e adevarat. Mai am cam o sapca din toata punga si is curios ce rezultate o sa am cu ele. Un lucru e cert! La Darvari mi-au tras o pauza bazata de cateva ore bune inschimb cand strangeam bagajele a inceput sa sara pestele ca tampitu pe patul de nada. Sa fi avut atunci macar o bila pe rig in zona aia... :twisted:
Legio - Patria Nostra !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@legio
Nu cu tine vorbea Andrei, ci cu Chirica ! Si Dan nu este clientul nostru, ci prietenul nostru, chiar daca face cateodata un tip de "bisnita" si un tip de "prostitutie " ! :D :D :D Coco il adora de cate ori il vede.... :D :D :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Is chior... ce sa fac. |Deaia pictez asa bine!
Uite cum m-am trezit vorbind cai verzi pe pereti si dupa aia ma mir ca zice lumea ca am gura mare. Nasol am mai dat-o!
Danutza nu face bisnitza, frate! Cu prostitutia e alta treaba... Are si ea poezia ei! Numai Coco poate mai stie sa aprecieze la adevarata valoare un mic si nevinovat gest precum o sclipire tainica desprins-a de ie dopul sticlei de Absolut, sau Sunetul cristalin al unui "vishian on da rocs" ca sa zicem asa.
Legio - Patria Nostra !

edwyn

Mesaj de edwyn »

Exista boiliesuri combo de la nutrabaits care sant facute din amestec de BFM/TRIGGA cu aroma de tutti-frutti care au avut un efect devastator, potrivit revistei Carp-Talk intr-o sedinta care a durat 72 de ore un pescar a prins 15 crapi toti peste 30lb iar cel mai mare avand 43lb, cea ce este un record pe apele britanice sa reusesti atatea capturi intrun timp asa de scurt.
cu respect Petrescu Cristi Edwyn

edwyn

Mesaj de edwyn »

@ chirica
Nu tot ce zice Nutrabait-ul e chiar asa super, ma refer la boiliesurile 3D ca ar fi bune tot timpul anului, asa sa intamplat si cu 'trigga ice' i-au facut reclama ca si cum ar fii cele mai bune boiliesuri pentru iarna care de fapt s-au dovedit a fii bune numai vara si atunci fiind mai inferioare boiliesurilor 'trigga'.Cat despte 3D nu am auzit sa foloseasca nimeni acum mai bine tinele pana la vara. :wink: :wink: :idea:
cu respect Petrescu Cristi Edwyn

legio1083

Mesaj de legio1083 »

3D au rupt ritmul de hranire pe patul de nada (la terminarea home-madeurilor) insa la 6-8 ore dela administrarea zonei, vadul a inceput sa fiarba. N-am de unde sa stiu exact daca ar fi si tras pt ca tocmai strangeam bagajele. CU ploaia nu prea te pui cand logistica nu te sustine...
De aceea si intreb ce si cum pt ca mi se pare o dovada clara de prostie cu mici accente de tembelism sa te duci la balta cu o nada despre care nu sti mai nimic ...nici cum lucreaza, nici cui se adreseaza, nici cata trebuie sa dai pt a obtine maximum de randament...
SI cand te gadesti ca-mi faceam griji referitoare la echipament, ori eu mai am atatea de invatat legate de nada. :oops:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”