O NOUA TEORIE

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:@carpkiller
Dupa parerea mea(si nu numai), uleiul in boiles (in orice anotimp), NU are un efect atat de benefic . Decat in cantitati foarte mici. Multe teorii despre uleiuri, precum si recomandari de dozaje, au doar aspect comercial.
Eu am o teorie proprie : CRAPU E CA OMU ' !
Oare noua ne place sa mancam o gogoasa rece din care curge ulei ?
Soare , dar vara la o salata de rosii merge un pic de ulei de masline si o felie de brinza feta ??
Eu si vara folosesc ori uleiul de somon DD ( care e natural ) ori maxim 20 ml de ulei in kg de mix - dar de ala Winterised ( emulsionat ) . Asta pe un mix fish meal . La bird - food e chestie de inspiratie .

Limax

Mesaj de Limax »

Uleiurile fiind mai usoare ca apa au tendinta de a se raspandi in stratul superior al apei. Pe de alta parte alcoolul se disperseaza omogen si este transportat de curenti. Deci dupa parerea mea efectul este mai bun in cazul alcoolului.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

luka

Mesaj de luka »

Eu am folosit primavara devreme boilesuri care aveau in compozitzie si ulei de somon(20ml./kg mix) amestecate intr-o punga cu 20ml.de otzet(sic ,nu va spun de care) si am avut rezultate extraordinare. Vladutz ...pai daca pui ulei prea mult este si normal sa nu puna botu "ala micu",vrei sa faca intoxicatzie saracu......... :lol:
SI maine este o zi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Limax ! In general, alcoolul e mai bun ca uleiul..... Apropo, bine ai venit pe forum ! :wink:

@luka
Razvane, n-ai specificat daca la pescuit sau ptr uz intern !Ulei +otet=salata.
"ala micu" daca pune botu pe asa ceva, cred ca e grav, trebuie un drum la ginecolog ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

luka

Mesaj de luka »

Uleiul in compozitzie iar otzetul il bagi intr-o punga cu 1kg de boilesuri si le"freci"bine si sa vezi frate ce salata iese.....Pana nu am incercat nu credeam ca "ala micu" se deda la asa ceva.Un prieten a spus ca nu suntem sanatosi,mai avem putzin si ai dam si hamburgheri cu salata FRES sa manance iar eu i-am spus ca in fiecare pescar de crap exista un mare bucatar. :wink:
SI maine este o zi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”