acum vad ca se dau loviti astia de m-au facut sa-mi fac aprovizionarea cu tot ce trebuie pentru dunare. sper sa mai ajung

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da repede o fuga in Obor si mai ia vreo 2 kile de plumbi. Nu glumesc. Daca gasesti agatatura toata lumea o sa vrea sa dea acolo si nu am vazut porumbul si lipitorile. Sunt minimul necesar. Iti trimit nr meu de tel pe privat si mai barfim si de-acolo daca e. Poate te descurc cu momeala.GeorgeB scrie:mi-au venit bunatatile. pare ok , dar o sa am grija se pare de 10 lansete nu doar de 4 ale mele , membrii familiei declarandu-si dorinta de a pescui cu scule proprii.
bun, deci 10 bete de crap de 3.9, cu fir 6 x 0,4 si 4 x 0,45. sa zicem ca sunt ok .
mi-am dat brusc seama ca cei 20 de plumbi comandati sunt insuficienti, deci trebuie sa mai cumpar vreo 20![]()
pentru rig uri m-am decis sa folosesc atat cu plumb culisant cat si cu plumb fix . i ncazul plumbului fix voi folosi 2 noduri ale chirurgului de primul leg plumbul si de al doilea carligul. in cazul plumbului culisant direct forfac la 30-60cm ma mai gandesc.
ca si nada :
- rame
- coro
- mamaliga
.... bile :-/ oricum le iau cu mine , vreau sa le incerc si eu am unele noi de 26 care imi fac cu ochiul.
deci , bete avem, mulinite asisderea , nada cumparam ... acum peste sa fie pe firul intins.
La somn sunt cam indispensabile. Dezavantajul este ca sunt scumpe si mai ales daca te toaca moace mici...GeorgeB scrie: iar la lipitori am o oarecare retinere![]()