pescuit pe dunare

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

GeorgeB
Puncte: 0

Re: pescuit pe dunare

Mesaj de GeorgeB »

am si d'aia si d'aia (plumbi adica).

acum vad ca se dau loviti astia de m-au facut sa-mi fac aprovizionarea cu tot ce trebuie pentru dunare. sper sa mai ajung :roll:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mai oameni acum fiecare cu stilul lui. Eu am dinamica mea care zice sa nu dai sare la.......undeva. Pai daca il pui pe culisant s`ar putea sa zica si el ca are si din ce sa scuipe. Parerea mea. Acum fiecare stie cat de atent poate sa fie. Io`s mai betiv :D . In postarea mea eu am zis doar cum fac eu ca litera de lege inca nici eu n-o cunosc. :D
Urban culture.

GeorgeB

Mesaj de GeorgeB »

mi-au venit bunatatile. pare ok , dar o sa am grija se pare de 10 lansete nu doar de 4 ale mele , membrii familiei declarandu-si dorinta de a pescui cu scule proprii.

bun, deci 10 bete de crap de 3.9, cu fir 6 x 0,4 si 4 x 0,45. sa zicem ca sunt ok .

mi-am dat brusc seama ca cei 20 de plumbi comandati sunt insuficienti, deci trebuie sa mai cumpar vreo 20 :mrgreen:

pentru rig uri m-am decis sa folosesc atat cu plumb culisant cat si cu plumb fix . i ncazul plumbului fix voi folosi 2 noduri ale chirurgului de primul leg plumbul si de al doilea carligul. in cazul plumbului culisant direct forfac la 30-60cm ma mai gandesc.

ca si nada :
- rame
- coro
- mamaliga

.... bile :-/ oricum le iau cu mine , vreau sa le incerc si eu am unele noi de 26 care imi fac cu ochiul.

deci , bete avem, mulinite asisderea , nada cumparam ... acum peste sa fie pe firul intins. :twisted:

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

salut, eu am dat pe Dunare la Oltenita cu lansetele de crap dar shi cu lansete de 4,20 m pt ca am avut loc bun. fir am avut de 0,25 shi de 0,30 dar nu am avut agatzatura deloc. cu 0,30 am scos somnul fara probleme. totul e sa ai rabdare shi tehnica :wink: momeli sa ai de toate de la viermi la boilies. plumbi daca nu ai minim de 120 g nici sa nu pleci de acasa. in rest fir intins

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

GeorgeB scrie:mi-au venit bunatatile. pare ok , dar o sa am grija se pare de 10 lansete nu doar de 4 ale mele , membrii familiei declarandu-si dorinta de a pescui cu scule proprii.

bun, deci 10 bete de crap de 3.9, cu fir 6 x 0,4 si 4 x 0,45. sa zicem ca sunt ok .

mi-am dat brusc seama ca cei 20 de plumbi comandati sunt insuficienti, deci trebuie sa mai cumpar vreo 20 :mrgreen:

pentru rig uri m-am decis sa folosesc atat cu plumb culisant cat si cu plumb fix . i ncazul plumbului fix voi folosi 2 noduri ale chirurgului de primul leg plumbul si de al doilea carligul. in cazul plumbului culisant direct forfac la 30-60cm ma mai gandesc.

ca si nada :
- rame
- coro
- mamaliga

.... bile :-/ oricum le iau cu mine , vreau sa le incerc si eu am unele noi de 26 care imi fac cu ochiul.

deci , bete avem, mulinite asisderea , nada cumparam ... acum peste sa fie pe firul intins. :twisted:
Da repede o fuga in Obor si mai ia vreo 2 kile de plumbi. Nu glumesc. Daca gasesti agatatura toata lumea o sa vrea sa dea acolo si nu am vazut porumbul si lipitorile. Sunt minimul necesar. Iti trimit nr meu de tel pe privat si mai barfim si de-acolo daca e. Poate te descurc cu momeala.
Urban culture.

GeorgeB

Mesaj de GeorgeB »

@miyagi : mare boier ;)

si porumbul e pe lista , am uitat de el . iar la lipitori am o oarecare retinere :mrgreen:

ma pregatesc temeinic , peste sa fie :lol:

PS: astept numarul . iti trimit mp si cu al meu.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

GeorgeB scrie: iar la lipitori am o oarecare retinere :mrgreen:
La somn sunt cam indispensabile. Dezavantajul este ca sunt scumpe si mai ales daca te toaca moace mici...
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nici o retinere la lipitori. Pot fi chiar gratis. :D
Urban culture.

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Mai pune plumbi... mai multi :wink:
Daniel Ciuchendea

GeorgeB

Mesaj de GeorgeB »

am mai cumparat plumbi inca vreo 30 . d'aia de 2 lei bucata :lol: atat culisanti cand si normali.
plus alte rahaturi , gen 20kg de porumb, niste suporti de undita pentru lansete ;) (multumec myiagi pt info) si alte acareturi.
daca ati vazut pe careva prin obor ieri in camasa si pantofi cu un sac de porumb in spate si inca vreo 10 pungi in mana eu eram :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”