Plumbi Tip Piatra ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

atb333atb
Mesaje: 208
Membru din: Lun Noi 12, 2012 19:05
Puncte: 0
Localitate: Cluj Napoca

Re: Plumbi Tip Piatra ?

Mesaj de atb333atb »

Ca sa cumperi gata facute ar insemna ca cineva sa aibe foarte multa dedicare pentru ca in mod clar nu ar castiga o avere din asta, sau ar avea preturi piperate si atunci nu s-ar mai merita. Ar mai fi posibilitatea ca cineva sa faca pietre ptr. pescuit la scara larga si atunci ar mai scadea pretul. Parerea mea este ca in aproxmativ 8 ore de munca intr-un atelier nu poti prouce mai mult de 20-30 de pietre corespunzatoare (asta daca calculam tot: cules, aruncat rebuturi, prelucat, achizitionat materiale, munca efectiva)
Strict pentru plantat merge si improvizat dar cine a incercat varianta cu camera a spus la tv ca din 5 trasaturi in 2 cazuri piatra nu se pierde...
Oricum la cum evolueaza "ecologia" pescuitului ne putem astepta ca in 10 ani sa avem surpriza ca pietrele sa fie regula iar plumbul sa fie o raritate dar pentru moment la nivel de atelier din garaj consider ca e prea multa munca si sun multi care prefera ca timpul acela sa-l foloseasca ptr legat monturi, rulat bile, preparat seminte si pescuit efectiv.
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

Ari GOLD
Mesaje: 127
Membru din: Vin Apr 01, 2011 11:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Plumbi Tip Piatra ?

Mesaj de Ari GOLD »

gata facute am gasit la mimteam stonze se numesc si nu au un pret piperat deloc ( probabil este o comanda minima ) 1 leu . totusi niste clipsuri care sa piarda mai repede plumbu sau sa procedez sa nu trag de tot cauciul peste clips ?

a da varianta cu flexu o sa o ocolesc este prea periculos mai bine ii cumpar gata facuti , cat despre metoda cu camera de bicicleta sau elasticu de bani si fir subtire le voi incerca si pe ele sa vedem . Daca cunoasteti CERNICA acolo intentionez sa testez toate teoriile astea .

speed1
Mesaje: 31
Membru din: Lun Mar 18, 2013 19:46
Puncte: 0
Localitate: baile-herculane

Re: Plumbi Tip Piatra ?

Mesaj de speed1 »

vezi ca se gasesc cu 1 ron buc la oneshop4u.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”