Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Si la Bucuresti ce ? Bagi bani in pesti mari doar daca nu ai ce face cu banii, ca de furat tot se fura, cea mai buna acoperire fiind concursurile private ! Uite cum a ajuns Tancabestiul, Perisul,Sarulestiul si altii care au incercat. Urmeaza Hermesu', cel mai mare donator de crapi mari in prezent. Pacat de investitia oamenilor, asa ca tine cont de ce ti-au spus colegii mai sus si fa o balta de prins si luat daca chiar vrei sa faci bani.claudiupascu scrie:Am sa-mi permit sa-ti spun si eu cateva lucruri.Daca vrei sa faci numai o balta de competitie adica pescuit c&r intr-o zona alta decat Bucurestiul esti pierzator din start.Nu vei putea acoperi costurile de intretinere pe an din aceasta activitate.De profit nici nu poate fi vorba.Asa cum spuneau Stefan si Laurentiu nu cat costa pestele e cea mai mare problema si exemplele le-au dat ei.Intra pe blogul d-lui inginer Albu Florin, citeste si apoi sigur vei sti mai multe.Iar lucrul ce-l mai important la care trebuie sa te gandesti este ca traim in ROMANIA....