
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai ce Vladut eu am zis ca e imposibil? I-am spus ca asta e cauza principala pentru care i-au mucegait (faptul ca le-a fiert) si nu a fost de vina dip-ul de 1016.Vladut Mateianu scrie:Eu am borcane de porumb preparat de mine (apropo, este net superior celor din comert: boaba tare, poti sa-l pui pe rig, arom, atractant, fara conservanti !) care dateaza din 2007 !!!!! Sunt boabe fierte, cu dipuri pe baza de CSL , dar care in primele 2 saptamani au fost agitate periodic....
Am cel putin 7 feluri de porumb(Roni cel care a deschis topicul)Roni poate sa spuna.L am preparat in luna iunie,nu l am tinut in frigider si este ca si cind l am preparat.Este mult superior celui din comert.Vladut Mateianu scrie:mucegaiul apare de la apa. ai scurs bine porumbul inainte sa-l bagi la borcan ?
Andrei I scrie:
Pai ce Vladut eu am zis ca e imposibil? I-am spus ca asta e cauza principala pentru care i-au mucegait (faptul ca le-a fiert) si nu a fost de vina dip-ul de 1016.