1.Robin Red-se poate folosi si la prepararea porumbului, are acelasi rol ca in boilies.serbtudor scrie:ROBIN RED-se poate aduga si la porumb?am cautat dar se dau dozaje si indicatii numai pt cantitatea folosita in raport a cu cantitea de mix folosita pt boilies
MELASA-daca e folosit atractant mai e cazul sa se foloseasca si melasa(am inteles ca e si indulcitor..dar care e atributul de baza-atract sau indulcitor?)
LAPTELE PRAF -am inteles ca e folosit ptr dispersie,dar si lichidele pe baza de alcool(csl,whisky link) nu au acelasi rol?
IMi cer scuze daca am gresit ceva ce am scris..sunt la inceput...vreau sa invat sa pregatesc o nada...nu sa folosesc ingrediente doar ca le folosesc si altii ci sa inteleg DE CE,CUM,CAND...(sa fac o sorcova de ingrediente...fara sa inteleg de ce..nu e idealul meu de nada:D)
Sper sa aiba cineva timp sa raspunda...oricum am vaz ca lumea e destul de amabila..ms mult:D
2.Melasa-in general melasa este folosita ca indulcitor, mai rar ca atract. Poti sa le folosesti si impreuna, dar nu are rost. Atractul este baza...
3.Laptele praf-este folosit ca liant si ptr."cifra proteica ". Rol de dispersie (dar si de atractant) intr-adevar au lichidele numite de tine :CSL si Wisky Link. Daca te hotaresti sa folosesti lapte praf(sau ceva similar, gen faina proteica din zer), cauta produsul WPC....(cu Goole) si vei vedea....