Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:corect.
dar firul folosit de pescar trebuie sa fie ca o continuare a lui...
Din experienta ta imi poti recomanda un monofilament 0,22/0,25 care sa pescuiesti la distanta'fara memorie,elongatie foarte mica si rezistenta la abraziuneVladut Mateianu scrie:dupa parerea mea tehnium este un fir DOAR ptr incepatori ! nu are calitati care sa-l recomande ptr pescuitul la distanta, ca sa nu mai zic ca ce scrie pe el consider ca este prosteala pe fata.....scrie 0.22 si are 0.26mm....![]()
urat..
ureche 72 scrie:Din experienta ta imi poti recomanda un monofilament 0,22/0,25 care sa pescuiesti la distanta'fara memorie,elongatie foarte mica si rezistenta la abraziuneVladut Mateianu scrie:dupa parerea mea tehnium este un fir DOAR ptr incepatori ! nu are calitati care sa-l recomande ptr pescuitul la distanta, ca sa nu mai zic ca ce scrie pe el consider ca este prosteala pe fata.....scrie 0.22 si are 0.26mm....![]()
urat..
La voi se mai gaseste P-Line?Cine il mai aduce la noi?Role de 1000-2000m?Vladut Mateianu scrie:P-Line Fluoroclear. Este singurul fir caruia nu am ce sa-i reprosez, mai ales daca este si verde fluo.....