Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
DumiD scrie:ce vrei sa afli de fapt,daca se aduna crapii de pe o raza de 5 kilometrii la nada ta daca bagi scoici si icre?
eu as proceda altfel, nu as baga carne de scoica in nada ci mai degraba as imbunatati-o cu ceva arome de cumparat. motivul ar fi ca aroma (sintetica sau naturala,nici nu conteaza) are grad de dispersie mai mare in apa decat carnea de scoica propriu-zisa si crapul ar trebui, cel putin in teorie, sa o detecteze mai repede. daca vrei sa-i dai mancare sanatoasa crapului baga carne de scoica, daca vrei sa-l prinzi repede baga chimicaleady10 scrie:DumiD scrie:ce vrei sa afli de fapt,daca se aduna crapii de pe o raza de 5 kilometrii la nada ta daca bagi scoici si icre?
![]()
Nu ma astept sa se intample asta...mai degraba eram curios daca rezultatele sunt mai ok vs. nada conventionala cu aroma scoica/squid.
CC Moore are in oferta un astfel de produs..un mix de carene scoica, caracatita, etc care este destinat nadei..
http://www.ccmoore.com/super-slop-p-707.html
...o sa incerc sa fac ceva home made, sa vad ce iese..
poti folosi orice ,de la rame tocate,scoici,icre,peste ,etc pana la conserve de carne presataady10 scrie:Salut!
De curand am citit un articol de pe net care relata fenomenul carp fishing-ul in Franta si in care se detaliau mai multe best practices din fishing-ul local...printre care si cateva din capitolul nada..
Una din aceste practici laudate era adaugarea de scoici tocate sau/si icre la mix-ul de spomb/racheta.
Teoretic, nu vad nimic gresit in acesta abordare, insa, cum eu n-am facut-o niciodata, eram curios daca ati incercat asa ceva si daca v-a adus rezultate notabile.