Alexandru Mihai scrie:................................................
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
O buna precizare. Sunt sportivi care prin asta dau cel mai bun randament in competitie, iar altii au rezultate mai slabe ca la antrenamente. Emotia te face sa gresesti.Alexandru Mihai scrie: Un punct important din punctul meu de vedere este si CONCENTRAREA fiecăruia, am observat la antrenamentele de dinaintea fiecărui concurs de casting ca majoritatea își dozeaza energia si concentrarea doar la antrenamente....la concurs emoțiile își spun cuvântul si aici dacă reușiți sa va concentrați veți câștiga metri in plus si de ce nu poate un bine meritat loc pe podium.
Seara buna,
Maxx
Sunt amărât Dane...89 de kg...anul asta nu știu dacă eram in primi 10.Dan Mitranescu scrie:Uite si cel mai bun exemplu :![]()
Dacă dai constant 190 m cu plumb mi se pare imposibil sa dai 140 m cu montura!SEPY31 scrie:degeaba dai 190 m cu plumbul gol daca cu montura dai 140 m
Trec de 170 m.SEPY31 scrie:parerea ta de aruncator foarte bun tu care dai 190-200 cu plumb cat dai cu montura cu bila de 20
ms mult de raspuns si la cat mai multi metriiAlexandru Mihai scrie:Trec de 170 m.SEPY31 scrie:parerea ta de aruncator foarte bun tu care dai 190-200 cu plumb cat dai cu montura cu bila de 20