Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc, in primul rand, pentru raspunsul prompt.Vali Vesa scrie:varnis sau anou? ca varnisul nu prea culiseaza pe tija (cum spui tu)...
Varnisul trebuie sa fie de un diametru corespunzator cu tija acului astfel incat acesta sa fie destul de fix...iar asa-zisa culisare sa fie posibila numai daca tragi tare de el cu unghiile pentru re-pozitionare. Incearca varnisul de la Fox (verde deschis), e foarte elastic, nu se taie, si alege diametrul astfel incat sa il ai destul de fix pe tija.robert_anisoiu scrie:Multumesc, in primul rand, pentru raspunsul prompt.Vali Vesa scrie:varnis sau anou? ca varnisul nu prea culiseaza pe tija (cum spui tu)...
Imi cer scuze daca nu folosesc (inca) termenii corecti. Este vorba despre bucata de varnis care culiseaza pe tija acului astfel incat sa fixam boilies-ul intr-o pozitie oarecare fata de ac. Din ce imi spui, presupun ca este vorba de anou.
Ok. Deci se adevereste si cealalta varianta, relativ la anou fixat la nivelul spinului. Distanta pe care am lasat-o a fost de cativa mm, oricum pana intr-un centimetru.Andrei I scrie:Varnisul trebuie sa fie de un diametru corespunzator cu tija acului astfel incat acesta sa fie destul de fix...iar asa-zisa culisare sa fie posibila numai daca tragi tare de el cu unghiile pentru re-pozitionare. Incearca varnisul de la Fox (verde deschis), e foarte elastic, nu se taie, si alege diametrul astfel incat sa il ai destul de fix pe tija.robert_anisoiu scrie:Multumesc, in primul rand, pentru raspunsul prompt.Vali Vesa scrie:varnis sau anou? ca varnisul nu prea culiseaza pe tija (cum spui tu)...
Imi cer scuze daca nu folosesc (inca) termenii corecti. Este vorba despre bucata de varnis care culiseaza pe tija acului astfel incat sa fixam boilies-ul intr-o pozitie oarecare fata de ac. Din ce imi spui, presupun ca este vorba de anou.
Pozitia varnisului pe care eu o folosesc mai mereu este pe tija in dreptul varfului acului sau a barbetei.
Atentie ca rateurile le poti avea de la distanta boilesului fata de curbura acului..fiind vara lasa cel putin un cm de la curbura pana la boiles. Pt ten lipeste porumbul de tija.
P.S. Acum am vazut ca ai cerut sfatul de la maestrii. Il poti ignora pe al meu...nu e cazul