E nerabdator , cred ca si-a carat si sculele la masinacatalin_b scrie:faci colectie de porumb preparat sau ce faci?? preparal cu cinteva zile inainte de a placa la pescuit
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E nerabdator , cred ca si-a carat si sculele la masinacatalin_b scrie:faci colectie de porumb preparat sau ce faci?? preparal cu cinteva zile inainte de a placa la pescuit
si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?petre iulian scrie:peste 3 saptamani nu o sa mai poti sta langa porumb . Ce nu inteleg eu ,este de ce trebuie sa prepari porumbul cu o luna inainte cand normal nu/ti trebuie mai mult de o ora sa/l prepari .
O reteta mai simpla din partea mea . pui porumbul la inmuiat 24 ore cu putina sare . Daca pleci dimineata la pescuit nu ai decat sa faci urmatoarea operatiune seara . Pui porumbul care a stat 24 ore la inmuiat intr-o lada frigorifica si torni apa fiarta peste el impreuna cu aroma dorita si daca vrei lapte de porumb s/au alti indulcitori .....simplu . Dimineata este tocmai bun de pescuit cu el.
Chiar daca putem discuta mult pe acest subiect eu personal cred ca porumbul fiert i/si pierde din propietati ... o zi buna .
ar fi o varianta...dar zic eu,valabila doar pe baltile cu multe "albitura"...intr-adevar selecteaza crapul de ...caras...dar nu ciortanul de crap ...sti f bine vasilica ca selectia din nada e..relativa...cred ca ai prins si tu atat platica,caras mai "imbracat",ciortan cat si ten la porumb uscat...asa ca nu prea sta in picoare treaba cu selectiaVasilica Baboieru scrie:si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?
Selectia!
marin laurentiu scrie:Vasilica Baboieru scrie:si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?
Selectia!
in rest porumbul uscat e un mare zero...inert din punct de vedere gustativ si olfaciv....sa nu mai vorbim de aspectul nutritiv si digestiv....
apropo ,incearca sa mirosi niste malai ...si apoi sa-l gusti...cum ti se pare? dar parca e altceva daca il fierbi ,pui putina sare si niste vanilie.... parca rezultatul e altul...ti sae pare cunoscut cumva?