E nerabdator , cred ca si-a carat si sculele la masinacatalin_b scrie:faci colectie de porumb preparat sau ce faci?? preparal cu cinteva zile inainte de a placa la pescuit

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E nerabdator , cred ca si-a carat si sculele la masinacatalin_b scrie:faci colectie de porumb preparat sau ce faci?? preparal cu cinteva zile inainte de a placa la pescuit
si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?petre iulian scrie:peste 3 saptamani nu o sa mai poti sta langa porumb![]()
. Ce nu inteleg eu ,este de ce trebuie sa prepari porumbul cu o luna inainte cand normal nu/ti trebuie mai mult de o ora sa/l prepari .
O reteta mai simpla din partea mea . pui porumbul la inmuiat 24 ore cu putina sare . Daca pleci dimineata la pescuit nu ai decat sa faci urmatoarea operatiune seara . Pui porumbul care a stat 24 ore la inmuiat intr-o lada frigorifica si torni apa fiarta peste el impreuna cu aroma dorita si daca vrei lapte de porumb s/au alti indulcitori .....simplu. Dimineata este tocmai bun de pescuit cu el.
Chiar daca putem discuta mult pe acest subiect eu personal cred ca porumbul fiert i/si pierde din propietati ... o zi buna .
ar fi o varianta...dar zic eu,valabila doar pe baltile cu multe "albitura"...intr-adevar selecteaza crapul de ...caras...dar nu ciortanul de crapVasilica Baboieru scrie:si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?![]()
![]()
Selectia!
marin laurentiu scrie:Vasilica Baboieru scrie:si cam care ar fi ...proprietatile porumbului nefiert?![]()
![]()
Selectia!
in rest porumbul uscat e un mare zero...inert din punct de vedere gustativ si olfaciv....sa nu mai vorbim de aspectul nutritiv si digestiv....
apropo ,incearca sa mirosi niste malai ...si apoi sa-l gusti...cum ti se pare?dar parca e altceva daca il fierbi ,pui putina sare si niste vanilie....
parca rezultatul e altul...ti sae pare cunoscut cumva?
![]()
![]()
![]()