Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am citit, e ok...mă gândeam la o nadire cu bulgari foarte puternic aromați fiind apa rece se va răspândi mai greu, o sa văd cum mă va ajuta la sfârșitul săptămânii pe Sulimanu :p.Dan M scrie:Salut.
uite poate te ajuta urmatoarele articole:
http://www.crapmania.ro/articole/tehnic ... a-rece-401
http://www.crapmania.ro/articole/tehnic ... itor-32570
http://www.crapmania.ro/articole/tehnic ... a-rece-283
Care e secretul? De ce fără nadire, îl satura nada ? :-sVladut Mateianu scrie:Sfatul meu este sa nu nadesti, mergi doar cu nada de la momitor plus saculet cu amix !
Din păcate unde mă voi duce în acest weekend, mai exact standul pe balta este unu cu apa mica, dar având în vedere ca voi mai merge cu câteva persoane nu chiar dornice de pescuit, nu puteam sa aleg decât un loc apropiat de cabanute și de zona de agrement, voi vedea ce o sa iasă :d. Fire intinseHrib George scrie:Clar ....apa cat mai adanca ...unde noroi mare acolo e zona buna ....
cat despre arome eu intotdeauna am mers pe aromele dulci vanilie capsuna tutti fruti..etc....astea au avut cel mai bun randament fata de boilesuri si momeli ce contin ulei ...uleiul in apa rece nu e ok se intareste si nu se dizolva ca sa elimine arome ....
Naditul obligatoriu ..trebuie stimulat intr-un fel crapul fiind mai mofturos mai fara chef in apa rece ..cativa bulgari cu arome dulci si multe seminte mici nu strica deloc
Montura trebuie sa fie neapart extrem de finuta un fir foarte subtire un 10 ..15 lb ..ac mic 6 ..8 echilibrat perfect .....iar momelile flotante merg de minune cele viu colorate puse una pe firul de par este exact ce trebuie ...asa ii starnesti interesul ...
Cel putin eu asa am incercat si a mers....
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Ok, voi tine cont de toate astea . Va mulțumesc !cipibm scrie:Uleiul nu se dizolva NICIODATA in apa(nici calda,nici rece),decat in conditii de laborator.Hrib George scrie:
...uleiul in apa rece nu e ok se intareste si nu se dizolva ca sa elimine arome ....
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Cat despre "uleiurile" din arome si aditivi,pune sticlutele cateva ore in frigider,si observa cat de tare se intaresc.
Era sa uit :frigiderul sa fie pornit!
Vladut cred ca a spus aproape tot. Trebuie sa acorzi mult mai multa importanta localizarii decat nadirii!!Filip Mihai scrie:Care e secretul? De ce fără nadire, îl satura nada ? :-sVladut Mateianu scrie:Sfatul meu este sa nu nadesti, mergi doar cu nada de la momitor plus saculet cu amix !
Dar dacă nadesc puțin ceva gen 3-4 bulgari la o lanseta ?