mai face cineva asa ?
conteaza la ademenirea crapilor ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am vazut asa ceva la cineva, in sensul ca aplica cu o pensula pe forfac o solutie gen clei sau ceva asemanator(deci nu dip), care lasata la uscat se intarea si facea ulterior dispersie in apa.anghel d. scrie:firul textil de la forfac eu il tin in dip cateva minute inainte de lanseu, pana se umfla ca un burete.
mai face cineva asa ?
E folosit destul de des procedeul...anghel d. scrie:firul textil de la forfac eu il tin in dip cateva minute inainte de lanseu, pana se umfla ca un burete.
mai face cineva asa ?
Vali Bonto scrie: ...direct in sticluta de aroma..!!!
anghel d. scrie:firul textil de la forfac eu il tin in dip cateva minute inainte de lanseu, pana se umfla ca un burete.
mai face cineva asa ?
Cred ca ar fi mai eficient cum zice ulvan ... dar totusi cred ca ridici totul la un nivel de complicatie prea mare. Atunci cand nu trage ...incerci si asta...dar daca prinzi doar cu saculet solubil sau banda PVA nu stiu daca are rost chestia asta. Poate iti trage crapul de fir in loc sa traga de boilesanghel d. scrie:pe unde pescuiesc eu nu prea este densitate de peste asa mare ca sa pot trage concluzi, prind 2-3 pe 24 de ore daca am noroc. mi-e teama sa nu atace firul in timp si sa se rupa, sau sa nu faca rau atata aroma cum zice domnul Bonto.....![]()
firul textil este extrusion lt.