un sfat va rog -porumbul-

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bobalex76
Puncte: 0

un sfat va rog -porumbul-

Mesaj de bobalex76 »

Buna dimineata....o rugaminte si un sfat va rog. Porumbul care se gaseste de cumparat din magazinele specializate de pescuit,cel natur vidat....,cum as putea sa-l mai prepar sau il pot folosii asa pt nadit.Este fiert cu sare si atat. Astpt niste sugestii si idei.Va multumesc

Alex0711

Re: un sfat va rog -porumbul-

Mesaj de Alex0711 »

SPD or LPD (un sfert de sticla) + 2-3 lingurite de betaina praf + cateva picaturi de aroma (miere sau capsuna).Este bun pentru racheta, dar este si mai bun daca il folosesti asa in ground bait pentru momitor.Daca ai niste boilies solubile sparge cateva pana le faci pref (la propriu) si le amesteci cu boabele.Daca poti sa fierbi putin boabele inainte sa adaugi aceste ingerdiente este si mai bine.Am constata ca absorb mai bine aromele daca sunt ''fierbinti'' boabele.
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

cel pentru carlig se poate pastra in MR-ML care este un exclent conservant sivine intr-o gama variata de arome. :wink:

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

Am uitat sa precizez----"reteta" de mai sus este pentru cantitatea de 1 kg de boabe vidate sau nu ---deja fierte-cu bobul crapat.
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

WKT

Mesaj de WKT »

Salutăm pescarii...
Am si eu o intrebare vă rog - am primit cadou o mulinetă Mitchell, dar abia la prima lansare-recuperare am observat că are un defect : când recuperez, firul nu rulează pe toată suprafaţa tamburului, ci doar in partea din spate...să spunem cam pe 80% din suprafaţa lui.
Intrebarea ar fi : se mai poate repara(ajusta) ? sau e cazul să i-o dau retur :mrgreen: celui ce mi-a făcut-o codou ?
Multumesc pentru eventualele lămuriri.

david06

Mesaj de david06 »

WKT scrie:Salutăm pescarii...
Am si eu o intrebare vă rog - am primit cadou o mulinetă Mitchell, dar abia la prima lansare-recuperare am observat că are un defect : când recuperez, firul nu rulează pe toată suprafaţa tamburului, ci doar in partea din spate...să spunem cam pe 80% din suprafaţa lui.
Intrebarea ar fi : se mai poate repara(ajusta) ? sau e cazul să i-o dau retur :mrgreen: celui ce mi-a făcut-o codou ?
Multumesc pentru eventualele lămuriri.
Vezi ca pe axul mulinetei ar trebui sa fie 2 saibe,scoate una :mrgreen: :mrgreen: si vezi cum merge....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”