Open Darvari ....

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Scrie răspuns
mark twain
Puncte: 0

Mesaj de mark twain »

@Andrei Vladeanu
""de ce te plangi, de ce te plangi ??..... iubirea mea ... toata lumea te vreaaa!!! "" - cred ca melodia are o semnificatie deosebita raportat la situatia de fata! :lol: :lol: :lol:
Pai nu te chema pe tine Andrei Oana si erai mostenitorul imperiului??? Nu mai tii minte ca nu ma mai lasai sa pescuiesc pe Darvari?? ar trebui sa fii pe undeva prin stratosfera de fericire, atat pentru faptul ca Darvariul are atatea de oferit pescarilor de crap, salau, stiuca, biban. Dar cum se face ca cu toate astea tu nu ai castigat nici un concurs la Darvari! e prea ""grea"" aceasta balta pentru tine?? indiferent ce o fi eu tot pe tine pariez la fiecare concurs de crap la care participi pe Darvari ! bani pieduti degeaba numai ca sa-mi arat simpatia fata de tine !! :lol: :lol: :lol: cred ca la anul pariez pe Vladut :lol: :lol: :lol:
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

mastrul ROSIORU cu cine a fost in echipa :?: din poze se pare ca lotul a fost de minim 4 persoane :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@maestrul

Ai ajuns subiect de caterinca !
Te-au fotografiat cu prietenele tale din sat ( in media varstei si a danturii lipsa ) :lol: :lol: , cu tot soiul de aviare , samd , plus un crap mai imbracat pe care nu stiu de unde l-ai imprumutat ! :lol: :lol: :lol: Aferim !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu raspund la provocari :evil:
Insa vreau sa apreciez valoarea concursului si a lacului Dirvari care a crescut in ultimii 3 ani enorm.
Victor a facut treaba buna.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dan pop-coman

Mesaj de dan pop-coman »

poza, de pe prima pagina,e cea mai reusita poza, pe care am vazuto in ultimul timp.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val Pangica jr scrie:@maestrul

Ai ajuns subiect de caterinca !
Te-au fotografiat cu prietenele tale din sat ( in media varstei si a danturii lipsa ) :lol: :lol: , cu tot soiul de aviare , samd , plus un crap mai imbracat pe care nu stiu de unde l-ai imprumutat ! :lol: :lol: :lol: Aferim !

Nu sunt prietenele din sat ci o fosta amanta de-a maestrului (din inflacarata lor poveste de dragoste a rezultat minorul din dreapta imaginii)

...informatie srtict confidentiala: se pare ca relatia s-a reinfiripat :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornel rosioru
maestru emerit

Tot ce se vede acolo e un fals. Eu nu am nici o legatura cu cele doua personaje.
Ele sunt reale, dar cu parere de rau am sa divulg realitatea.
Imi cer scuze fata de prietenul meu Vladeanu, dar asta-i viata. O data si o data adevarul trebuie sa iasa la suprafata.
Cu ceva ani in urma Andrei care era un june neastimparat si se juca cu lipiciosu cind o lua pe carmol, a dat peste Rada, jucausa satului.(vezi stinga pozei).
Din joaca lor nebuna a rezultat fructul nebuniei celor doi.(vezi dreapta pozei).
In ziua respectiva cei doi venisera dupa pensia alimentara. Andrei nu poate nega acest lucru, deoarece cei doi i-au reprosat ca nu se mai poate trai cu o suta de mii vechi si o piine, nici macar la tara.
Fapt pt. care in disperare si de rusinea ce se abatuse pe capul lui(am uitat sa va spun ca se adunase toti satenii de pe ulita) a apelat la o magarie si mai mare.
M-a rugat sa fac o poza cu cele doua victime ale nesabuintei lui la betie, promitind ca-i baga la revista si-i face vedete.
Situatie in care am acceptat sa pozez linga Rada si progenitura lor.
Ca prieten nu puteam refuza. Crunta realitate imi spunea ca trebuie sa fac ceva pt. a salva un tinar nelinistit si vesnic iubaret, care in momentele ieuforice aduse de regele Bahus nu-si mai da seama ce face.
Asta e crunta realitate si v-am rugat sa nu ma provocati.
Imi cer inca o data scuze fata de Vladeanu, ca am fost nevoit sa fac aceste precizari, dar am vrut ca adevarul sa iasa la lumina, ca undelemnul din apa.
Cornel Rosioru ,

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

:lol: :lol: :lol:
Pe copilul ala il stiu de la cupa pelicanul...asa-mi explic acum, pe baza dezvaluirilor Maestrului, de ce avea la vanzare flacoane sbs si niste bile de culoare incerta mirosind vag a naftalina :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel rosioru scrie: Imi cer inca o data scuze fata de Vladeanu, ca am fost nevoit sa fac aceste precizari, dar am vrut ca adevarul sa iasa la lumina, ca undelemnul din apa.

maestre,
ai grija ca untelemnul mai iese din apa si in alta parte, ca sa ajunga la un fitil...
:D :D :D
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

:lol: :lol: :lol: Asa e, dar nu e cazul :lol: :lol: :lol:
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”